Komentáře k článku

Kristyna04 09.07.2018

Vůbec si nevybavuji, kdy jsem dostala své první klíče od domu :-D a náš syn je ještě malinký, takže předání klíčů nás čeká až za pár let :-D

Já měla klíče od domu už v sedmi letech. Brácha později, jelikož je mladší a z družiny jsem jej vyzvedavala, takže stačilo, když jsem klíče měla jen ja. Myslím si, že to je hodně o výchově a o tom, jak dítě zvládá být zodpovědné... V dnešní době se rodiče (někdy až přehnaně moc) boji o děti a nedají jim šanci k vlastní zodpovědnosti. Nedůvěřují jim.. A pak se diví, že se jim třeba nechce z domu, a tvrdnou u rodičů do čtyřiceti.

Jako dítě jsem klíče několikrát ztratila. Moje nyní 14-tiletá dcera dostala své první klíče v osmi letech a zatím neztratila.

Hanyna 28.02.2018

Zatím mám děti malé. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak si vůbec nevybavuji, kdy jsem dostala klíče od bytu já... *7*

vivi11 28.02.2018

Klíče jsem nikdy neztratila ani dcera naštěstí

kamila76 28.02.2018

Děti jednou klíč ztratily a od té doby ho nemají.

Mám už dospělé děti,první klíče dostali s nástupem do školy.Klíče mají dodnes aby si mohli odemknout kdykoli přijedou

vendina 27.02.2018

dcera dostala klíče ve druhé třídě kupodivu bez problémů

Amanita Pantherina 27.02.2018

Syn dostal klíče s nástupem do školy. Nikdy s tím neměl potíže, neztratil je. Byl docela hodné a šikovné dítě.

Klarka82 27.02.2018

Náš syn až půjde do školy, tak asi bude muset dostat klíč od bytu.

konatovka 27.02.2018

Mám dospělé děti, které mají své rodiny a klíče od bytu má syn stále a jsem tomu moc ráda.*1*

Katka 27.02.2018

Záleží na rodičů jestli mají obavy že jejích dítě nemá má mít klíče tak kam chodí po škole dom když by rodiče nebyli doma k babičce a dědovi nebo to jste tak nedůvěřivý ohledně svých děti, že dítě potřebuje důvěru že je zralé na to aby mělo klíče svoje od bytu nebo domů to mu rovnou dejte v dospělosti až ty klíče podle mě dítě naučit jak zacházet s klíči v věku první až druhá třída , podle mě to už je dítě zrale aby mělo klíč od bytu nebo domů . A když jsou rodiče v práci nebo doma to je jedno dítě má mít důvěru rodičů že mu už patří klíče do rukou. to je jen můj názor a samozřejmě že každý rodiče se rozhodnou jinak a podle sebe .

Katka 27.02.2018

Naše děti už mají klíče od doby co šly do škole 6-7 letech pro jistotu ale používali je jen v spod od vchodu nebo bydlíme v bytě a až jím bylo 8-9 let naučili se odemykat dveře i od bytu ty dvě děti to třetí ještě klíče nemá je dvou letá :D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat