Komentáře k článku

Katka 27.02.2018

Naše děti už mají klíče od doby co šly do škole 6-7 letech pro jistotu ale používali je jen v spod od vchodu nebo bydlíme v bytě a až jím bylo 8-9 let naučili se odemykat dveře i od bytu ty dvě děti to třetí ještě klíče nemá je dvou letá :D

Katka 27.02.2018

Záleží na rodičů jestli mají obavy že jejích dítě nemá má mít klíče tak kam chodí po škole dom když by rodiče nebyli doma k babičce a dědovi nebo to jste tak nedůvěřivý ohledně svých děti, že dítě potřebuje důvěru že je zralé na to aby mělo klíče svoje od bytu nebo domů to mu rovnou dejte v dospělosti až ty klíče podle mě dítě naučit jak zacházet s klíči v věku první až druhá třída , podle mě to už je dítě zrale aby mělo klíč od bytu nebo domů . A když jsou rodiče v práci nebo doma to je jedno dítě má mít důvěru rodičů že mu už patří klíče do rukou. to je jen můj názor a samozřejmě že každý rodiče se rozhodnou jinak a podle sebe .

konatovka 27.02.2018

Mám dospělé děti, které mají své rodiny a klíče od bytu má syn stále a jsem tomu moc ráda.*1*

Klarka82 27.02.2018

Náš syn až půjde do školy, tak asi bude muset dostat klíč od bytu.

Amanita Pantherina 27.02.2018

Syn dostal klíče s nástupem do školy. Nikdy s tím neměl potíže, neztratil je. Byl docela hodné a šikovné dítě.

vendina 27.02.2018

dcera dostala klíče ve druhé třídě kupodivu bez problémů

Mám už dospělé děti,první klíče dostali s nástupem do školy.Klíče mají dodnes aby si mohli odemknout kdykoli přijedou

kamila76 28.02.2018

Děti jednou klíč ztratily a od té doby ho nemají.

vivi11 28.02.2018

Klíče jsem nikdy neztratila ani dcera naštěstí

Hanyna 28.02.2018

Zatím mám děti malé. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak si vůbec nevybavuji, kdy jsem dostala klíče od bytu já... *7*

Jako dítě jsem klíče několikrát ztratila. Moje nyní 14-tiletá dcera dostala své první klíče v osmi letech a zatím neztratila.

Já měla klíče od domu už v sedmi letech. Brácha později, jelikož je mladší a z družiny jsem jej vyzvedavala, takže stačilo, když jsem klíče měla jen ja. Myslím si, že to je hodně o výchově a o tom, jak dítě zvládá být zodpovědné... V dnešní době se rodiče (někdy až přehnaně moc) boji o děti a nedají jim šanci k vlastní zodpovědnosti. Nedůvěřují jim.. A pak se diví, že se jim třeba nechce z domu, a tvrdnou u rodičů do čtyřiceti.

Kristyna04 09.07.2018

Vůbec si nevybavuji, kdy jsem dostala své první klíče od domu :-D a náš syn je ještě malinký, takže předání klíčů nás čeká až za pár let :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat