Komentáře k článku

Tina 26.03.2018

Já tedy jogurt v létě zmražuju. Vytáhnu ho z lednice, nechám trochu povolit a chutná mi víc než zmrzka. ;-)

konatovka Tina 27.03.2018

Dobrý typ, to ráda vyzkouším. Díky.*1*

Šárka 26.03.2018

Smažené řízky běžně mrazím. Ohřívám v mikrovlnce nebo nechám rozmrazit v pokojové teplotě, a jsou dobré. Nikdy se mi nestalo, že by se trojobal rozmočil. I mléko jsem už párkrát dala do mražáku, aby nezkyslo, a pak se mi sešlo. Ale mléko vůbec nepiju, jen pužívám k vaření.

yvetta Šárka 28.03.2018

Kdo vymýšlí probůh tato "moudra"? Samozřejmě, nejlepší jsou čerstvé potraviny, ale jen génius vždy odhadne všechno přesně - a než přebytky vyhodit, zlatý mrazák. Kvalitní těstoviny jsou po pozvolném rozmražení úplně v pohodě, zmrzlý jogurt ochucený i bílý je v létě několikanásobně lepší a zdravější než většina kupovaných zmrzlin! Řízky, karbanátky a pod. zvolna rozmrazit a dát rozpéct do horké klasické trouby - vsadím se, že autor tohoto článku nic nepozná *11*

alena 26.03.2018

Zkuste zmrazit treba merunkovy jogurt , nejlepe smetanovy, Florian. kam se hrabe zmrzlina Misa, doporucuji....

Amanita Pantherina 26.03.2018

Z ovoce zamražuju jen borůvky, jahody a rybíz. Spíš zeleninu, špenát, hrášek, zelené fazolky. Mléko ani řízky jsem nikdy nemrazila, jen syrové maso. Často dávám do mrazáku vývar na vaření. Jednou jsem viděla salátovou okurku, vytaženou z mrazničky, ale jíst se nedala.

datel 26.03.2018

Těstoviny se mrazit dají a není to žádná tragédie, podrží si tvar i konzistenci, čerstvé jsou lepší, ale mrazit je lze bez problémů. Vařené brambory opravdu po rozmrznutí vypadají všelijak, ale ohřátím se jim jejich konzistence vrátí.

Marie 26.03.2018

Obalené usmažené řízky jsem mrazila víckrát a byla jsem překvapená, že to řízkům nijak neubralo na chuti. Po prohřátí byly jako čerstvé.

vivi11 27.03.2018

mám nejraději vše čerstvé

helus 27.03.2018

Nejraději mám čerstvé potraviny.

konatovka 27.03.2018

Já často zamrazuji mrkev, protože jí velmi často vařím a v obchodě jí koupím, když vypadá dobře, je čerstvá a mrazením se vitamíny neničí.;-)

Hanyna 28.03.2018

Nic z výše uvedeného do mrazáku opravdu nedávám, ale z listové zeleniny tam mám domácí špenát*3*

Zlatej mražák.Mrazím hodně zeleniny kapustu,rajčata,mrkev i ty řízky.Samozřejmě že zeleninu používám na vaření vždyť i kapustu dostanete v obchodě mraženou.A řízky,při pokojové teplotě rozmrazím a ohřeju na páře a jsou jako čerstvý.

Kristyna04 13.07.2018

Nic z toho do mrazáku nedávám :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat