Komentáře k článku

martaB. 30.03.2018

Dříve jsem žila s koliemi, vyčesávali jsme každý týden plnou igelitku chlupů a po spředení pak z nich by hezký melírovaný svetr ! Nyní bydlím se dvěma bílými "zlatíčky" - s nimi to není tak zlé, jen se nedá chodit v černém oblečení !

Franta 29.03.2018

Děkuji za rady, které jsem nevěděl

konatovka 29.03.2018

Domácího miláčka už nemáme, měli jsme činčilu vlnitou a ta žádné chlupy nepouštěla, naopak měla krásnou srst, bylo to vždy příjemné pohlazení.*1*

helus 29.03.2018

Super rady.Určitě je využiji.

Amanita Pantherina 29.03.2018

Po naší rozmazlené potvoře byl koberec plný chlupů. Nejlépe fungoval vysavač. Samozřejmě měla pelíšek a válela se všude, kromě naší postele. Záclony zůstaly ušetřeny. Měli jsme ši-cu, ale docela poslouchala, na to, jak se všude píše, že je to blbé plemeno.

Světlana 29.03.2018

Dobré rady! Taky pomáhají smotané punčocháče. Roztrhané nevyhodím, smotám do klubka a s tím setřu chlupy z textilu... a pak je teprve vyhodím.

glady 29.03.2018

nemám doma ani psa ani kočku...pejsek je venku;-)

Věčný boj s chlupy.Já mám lepicí proužky,ale zaujala mě ta stěrka.To vyzkouším

libutka 28.03.2018

z tou aviváži na koberci to vyzkouším

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat