Tichý pomocník, který vám přijde vhod nejen při vánočním úklidu

10.12.2018 | Bydlení a design

Vysavač, který si poradí s každou nečistotou, a přitom je tichý a snadný na manipulaci i údržbu? Tak přesně to splňuje Rowenta Cyclonic Silence Force 4A+. Ostatně se o tom mohly přesvědčit i naše testerky, které si tohoto pomocníka vyzkoušely na našem Dni s testováním. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Dopřejte si to nejlepší z obou světů – mimořádně tichý provoz pro větší pohodlí a zároveň výkonný úklid bez kompromisů. Právě to splňuje bezsáčkový vysavač Rowenta Cyclonic Silence Force 4A+ RO7691EA. Vysavač je poháněn technologií Air Booster a pokročilou cyklonovou technologií, a nabízí tak nejlepší výkon při vysávání prachu na všech typech podlah ve své třídě.


Rowenta Cyclonic Silence Force 4A+ vás dostane nejen silným výkonem, ale i tichým chodem a lehkostí, s jakou se s ní manipuluje.

Inovativní, vysoce účinná 2polohová sací hubice nabízí všestranný výkon a úklid s účinností A na každém povrchu od tvrdých podlah po koberce s nízkým i vysokým vlasem. Systém zámku nabízí robustní konstrukci, která brání náhodnému otevření, a zároveň zajišťuje jednoduché a intuitivní vysypávání zásobníku na prach. Pokročilá cyklonová technologie a vysoce účinné filtry zachytí 99,98 % prachu uvnitř vysavače.

Hlavice POWER AIR s dvoupolohovým systémem dokonale klouže po všech typech podlah – od choulostivých tvrdých podlah po koberce s nízkým i vysokým vlasem, které se mohou se standardním kartáčem vysávat obtížně.

Velká rukojeť Ergo Comfort pro snadné přenášení s vylepšeným ergonomickým designem nabízí dokonale jednoduché použití a mimořádný komfort. Praktický a velkorysý objem 2,5 l nabízí delší provoz a vyžaduje méně častější vysypávání.

Tichý, ale výkonný

Tento vysavač je skvělý svým vysokým výkonem a celkově upřednosťuji možnost vysávání bez sáčků. I přes svůj výkon je vysavač velmi tichý. Oceňuji i velký výběr nástavců. Je vhodný na veškeré povrchy v domácnosti,“ napsala testerka holesovi.

Rowenta je odborník na výrobky pro údržbu domácnosti. Tento vysavač se moc povedl. Je malý, ale velmi výkonný. Tichý chod, a nízká spotřeba energie. Snadné ovládání a snadné skladování díky malým rozměrům. Není třeba neustále shánět a měnit sáčky na smetí,“ přidala pochvalu testerka renik.71.


Naše testerky se o přednostech vysavače Rowenta Cyclonic Silence Force 4A+ během Dne s testováním přesvědčily na vlastní oči.

Tento vysavač je vzhledem k velmi vysokému výkonu za provozu velmi tichý. Snadno se udržuje a čistí. Sací schopnosti jsou díky dvoupolohové hubici výborné. Zachytí i částice které se špatně vysávají. Dobře se s ním manipuluje. Designově je moc hezký. Bezsáčkový provoz je ideální - stačí jen vypláchnout nádobku,“ ocenila testerka marasto.

Tenhle vysavač se mi moc líbí. Hlavně to, že má spoustů nástavců. Je velice tichý, ale výborně saje. Nádoba na nečistoty se snadno vyndavá a je dobře omyvatelná. Snadno se ovládá a lehce se s ním manipuluje,“ přidala se testerka lucky.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:

 

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat