Komentáře k článku

Sušičku nemám a prádlo usuším taky.

helus 28.05.2018

Když jsou malé děti,je to nutnost.

pomnenka 28.05.2018

Nekdy mi chybi provoneni cerstvym vzduchem a sluncem, vadi mi, ze kdyz rozklepnu pradlo uvolnuje se z neho chmyri, cim casteji se susi tim je to horsi, ale bez susaku na okne nebo balkonu je to jedine reseni.

glady 28.05.2018

sušičku nemám....využila bych v zimě

Věra 28.05.2018

Sušička super, už si to bez ní nedovedu představit. Většinu prádla není třeba žehlit. Pokud se vám povede vyprat oblečení s papírovým kapesníkem a máte žmolky v prádle, sušička žmolky odstraní. V bytě není vlhko a taky doma nemáme tolik prachu. Nikdy bych nevěřila, kolik prachu je z prádla, které v bytě sušíte...

Jana 28.05.2018

sušička pro mě donedávna byla naprosto zbytečná věc...teď ji mám a lituju jediné věci, že jsem si ji nepořídila dřív! :-)

Aja 28.05.2018

Nedám na ni dopustit!!!!! Bez sušičky již nikdy víc!!!!! Skvěle doporučuji, odpadá tahání košů s prádlem, věšení, schnutí, částečně žehlení. Za 2 hodiny usušeno, hotovo.

Kaja 28.05.2018

super vec,zadny vlhko v byte z vypranyho pradla.Jen doporucuji!!Neni nad to mit pradlo hned vyprane a hned i ciste ve skrini!!Zadny problem s plnym kosem pradla ...

Květa 28.05.2018

Sušička na prádlo je skvělá věc, mám ji dva roky, naprostá spokojenost.

pajka 27.05.2018

měla jsem pračku se sušičkou dohromady,je pravda,odchlupuje super,ale taky dost žere a pokud jste nenarvaly do ní min 3 pásky voňavé do sušičky,či přímo aviváž do sušičky tak vůně žádná

poldiy 27.05.2018

Sušička je skvělá věc. I pro milovníky zvířat, dokonale vše odchlupuje. Bohužel v málém bytě není kam dát. Koupili jsme proto pračku se sušičkou, ale není to prostě ono. V každém případě ale velmi doporučuji.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat