Komentáře k článku

Anet 21.08.2018

Mám zvířata ráda, respektuji jejich osobnost a individualitu. Proto s nimi nejednám jako s otroky - nekupuji je, nedávám je na řetěz, nezavírám je ve svém bytě, nerozhoduji za ně, kdy a co budou jíst, s kým dalším se budou kamarádit, zda a s kým se rozmnoží, nemusím po nich tedy vyhlašovat pátrání a nechávat je násilím zpátky dovléct k sobě, když se rozhodnou ode mne odstěhovat. Jinými slovy, zvířata nechovám a ani je nejím.

Siraellen 20.08.2018

Nemáme psa

ovace 20.08.2018

Psa nemám

helus 20.08.2018

Kupujeme tyčinky,a sem tam necháme odstranit zubní kámen.

Terka 20.08.2018

Nám se hodně osvědčilo mu kontrolovat tlamu. On totiž jak se olizuje a vykusuje si srst, tak se mu ty chlupy zachytávají mezi dásní a zubem, tlejí tam a docela dost smrdí. Vždycky, když mu začne táhnout z tlamy zkontrolujeme první tohle a zatím vždy jsme nějaký ten chlup (a někdy i pěknou hromádku) zaseknutý mezi zuby nebo v dásních našli. Ale chce to mít klidného psa na tohle, ne každý vydrží když mu s pinzetou lovíte ze zubů a dásní chlupy. Doporučil nám to veterinář, když mu jeden zub právě kvůli tomuhle začal kdysi hnít. Od doby co to kontorlujeme nemá se zubama a dechem vůbec problémy.

nea 20.08.2018

Psa nemám, jen kočku.

glady 20.08.2018

bohužel už pejska nemám

Pavel 20.08.2018

Vy máte teda uctu ke zvířatum to by člověk blil chudák pejsek

OTA Pavel 20.08.2018

Jaký pak chudák( PRÝ PEJSEK ) když je to obyčejný SMRADLAVÝ ČOKL !!!!!!!!!!!!!!!!!

JAN 19.08.2018

ZAKROUTIT MU KRKEM,ČOKLU SMRADLÁVÉMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD*4*

mamaja JAN 20.08.2018

:-O To je teda láska ke zvířátkům !? Nechápu, proč vůbec článek čtete, když je nemáte rád...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat