Komentáře k článku

Kate_Blue 27.09.2018

Zajímavé rady. Budu muset něco změnit:) Přestanu používat aviváž, ale sušičku zatím nemám:( Mám ráda hezké a kvalitní ručníky, ale moc za ně neutrácím, dříve jsem je kupovala v Ikea a teď mám nové od sestry z Cellbes, tak uvíme, vyperu je tedy 2x :)))

xxkouckaxx 21.09.2018

kvalitní ručník taky něco stojí , když vidím davy lidí jak nakupují tyto a jiné věci (povlečení , utěrky) ve stáncích bo je super cena , tak mně bere šlak *6* po jednom vyprání se to nedá použít ani na umytí zemi bo je to samá umělina , která nesaje >:(

ovace 18.09.2018

Ručníky měním dvakrát v týdnu

Jsem na tom jako Nea.Máme velmi tvrdou vodu,a to se pak můžete držet návodu jak chcete a ručníky jsou tvrdé a škrábavé.Zajímavé je ale,že ručníky které mám ještě od maminky jsou stále heboučké.Takže si myslím že na tvrdost ručníků má i materiál

Kristyna04 17.09.2018

Kvalitní ručník je velmi důležitý :-)

konatovka 16.09.2018

Děkuji za cenné informace, moc se mi hodí. Ručníky jsem vždy žehlila, teď už nebudu.;-)

helus 16.09.2018

Používám na praní aviváž.Ručníky jsou hezky voňavé a měkké.

nea 16.09.2018

Máme hodně tvrdou vodu. I když při praní používám vše možné, stejně to nepomáhá a časem nejsou ručníky měkoučké a hebké.

Tana 16.09.2018

Dělám vše, co se má, ale ručníky jsou tvrdé a škrábavé. Není na vině i tvrdá voda? Ta v Brně je jak minerálka.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat