Feel Eco: Přírodní produkty nejvyšší kvality pro péči o tělo a domácnost

26.09.2018 | Bydlení a design

Děti jsou to nejdůležitější, co v životě máme. Pro mnohé z nás se staly motivací pro odpovědnější jednání. Jak napsal autor Malého prince, Antoine de Saint-Exupéry, “Zemi nedědíme po předcích, ale vypůjčujeme si ji od našich dětí.“

Nadčasový citát krásně vystihuje základní principy, kterými se řídí břeclavská značka Feel Eco.

A protože Feel Eco myslí hlavně na rodiny s dětmi, v letošním roce rozšířilo svou nabídku o speciální řadu na praní Feel Eco Baby.
 
Feel Eco prací gel Baby i Feel Eco aviváž Baby splňují běžné standardy značky – tedy pečlivě vybrané suroviny, které jsou snadno biologicky odbouratelné – současně jsou ale přizpůsobené potřebám kojenců a alergiků. Neobsahují totiž žádné parfemace, alergeny ani konzervanty, a pomáhají tak předcházet vzniku nežádoucích kožních reakcí při kontaktu s pranými tkaninami, které mohou obsahovat zbytky pracích a avivážních prostředků. Produkty Feel Eco Baby prošly dermatologickým testováním pro děti do 3 let, bez obav je tedy můžete používat na oblečení a ložní prádlo těch nejmladších členů Vaší domácnosti,“ říká Doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph.D., dermatoložka z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a 3. lékařské fakulty Karlovy Univerzity.

A dodává: „Ze své praxe vím, jak je dětská pokožka citlivá. Je velice důležité pečlivě vybírat zdravotně šetrné prostředky, které maminky používají doma, při péči o své děti. Výrazně specifický je věk kojenecký. V tomto věku je kůže méně odolná vůči nepříznivým vlivům.  Na povrchu pokožky ještě není dostatečně vyvinut ochranný kožní film a také imunitní obranyschopnost se teprve vyvíjí. Výběrem vhodných prostředků, které přicházejí s dětskou pokožkou do kontaktu, dokážeme funkci kůže zachovat, obnovit a někdy i zvýšit.“

Kvalita šetrná k vám i přírodě

Když nakupujeme svačinu pro děti nebo kosmetiku pro manžela, automaticky dbáme na to, aby námi vybrané produkty byly zdravotně nezávadné, nebo ještě lépe zdraví prospěšné. Věnujeme ale stejně důkladnou pozornost i výběru prostředků péče o domácnost, ve které jsou děti? Měli bychom! Podle čeho ale vlastně vybrat správně tyto domácí pomocníky?
 
Ačkoli se na první pohled může zdát, že si se špinavým prádlem, nádobím či sprchovým koutem nejlépe poradí nějaká neúprosná „chemikálie“, opak je pravdou. Příroda nám nabízí celou řadu účinných látek, které udrží váš domov čistý, ale současně i něžný a bezpečný. Ta pravá čistidla poznáte velmi snadno: při jejich použití nemusíte dýchat chemické výpary, nedráždí vaši pokožku alergickými reakcemi, ale současně vás mile překvapí svou účinností.

Jak se nespálit při nákupu

Možná si právě teď říkáte: „To je všechno hezké, ale já chci poznat ten správný prací prostředek, aviváž, „zdravý“ čisticí prostředek, už v obchodě. Ne, až když ho zaplatím a donesu domů!“ Rozumíme vám. Stejně jako u potravin nebo kosmetických produktů, i pro čisticí prostředky platí, že vám leccos napoví složení – a vůbec ochota výrobce dopodrobna vysvětlit zákazníkovi, co v té či oné lahvi najde a proč.
 
Čtěte etikety, webové stránky, ptejte se výrobců. Nebojte se být nároční a ostražití – vaše rodina si přece zaslouží to nejlepší. Vyhledávejte produkty s hypoalergenním složením – i když třeba v rodině žádného alergika či atopika nemáte, opatrným přístupem rozhodně nic nezkazíte. Zároveň počítejte s tím, že do čisticích prostředků, které jsou šetrné k přírodě a k lidskému zdraví, nepatří ani žádná výrazná parfemace. Právě tyto látky totiž mohou dráždit pokožku i nosní sliznici, zvláště pak u malých dětí.  
 
Chcete-li mít jistotu, vyzkoušejte výrobky Feel Eco. Důvod zní přesvědčivě: „Feel Eco jsme vyvinuli v souladu s přírodou pro naše děti a zdravý domov. Proto můžeme s důvěrou tyto produkty nabídnout i Vám, našim zákazníkům.“

Feel Eco vyrábí široký sortiment přírodních produktů nejvyšší kvality pro péči o tělo a domácnost: sprchové gely a mýdla, prací gely a aviváže, prostředky na mytí nádobí, ovoce a zeleniny a čisticí prostředky na úklid domácnosti. Jak říkal velký římský filozof Marcus Tullius Cicero: „Vše, co je podle přírody, je hodno úcty.“ Platilo to před více než 2000 lety, platí to stále.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat