S Feel Eco získáte zdravý domov v souladu s přírodu

18.10.2018 | Bydlení a design

Vše, co je podle přírody, je hodno úcty.“ Cicero

„A do dalších let hlavně to zdraví!“ přejeme si vzájemně, ať už se slaví nový rok, křtiny nebo narozeniny. Zdravá rodina a zdravý domov – to bývá tím nejupřímnějším přáním každého z nás. V době, kdy vznikala česká značka Feel Eco, jsme si položili otázku: co můžeme udělat, abychom pro naše nejbližší, a zvláště pak pro naše děti, vytvořili zdravý a bezpečný domov?

Proto jsme vyvinuli bohatý sortiment přírodních produktů péče o tělo, praní prádla a úklid domácnosti. Šetrných, a přitom účinných. Produktů, kterým důvěřujeme natolik, že je používáme u sebe doma – a právě proto vám je můžeme s  důvěrou doporučit. Ať už hledáte prací gely, prostředky na mytí nádobí, sprchové gely, tekutá mýdla nebo čističe koupelen, WC a dalších povrchů, v naší nabídce najdete účinné produkty šetrné k vaší pokožce. A budete spokojeni. Většina našich produktů je dermatologicky testována. Což ocení všichni lidé s citlivou pokožkou.

Není to jen značka

Naší největší pýchou je nová Baby řada, určená těm nejmenším členům našich domácností. Feel Eco Prací gel Baby a Feel Eco Aviváž Baby  neobsahují žádné konzervanty ani parfemace. Nezatěžují tak jemnou pokožku a citlivý organismus miminek. Jsou ale vhodné i pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou.

My ve Feel Eco dobře víme, že domov je místo, kde se všichni chceme uvolnit, cítit bezpečně. Nedělat kompromisy. Nechceme při domácím úklidu vdechovat nepříjemné výpary z čistidel. Nechceme mít dokonale čisté prádlo za cenu podrážděné pokožky a přírody zaplavené chemií. Nechceme používat kosmetiku ani drogerii, která by u našich dětí vyvolala alergickou reakci. Nechceme kupovat zboží od firem, které testují výrobky na zvířatech. Máme své hodnoty a z těch neslevujeme. Spíše naopak – stavíme na nich.

Proto v naší zelené továrně vyvíjíme produkty, které jsou vyrobené z nejkvalitnějších přírodních surovin, snadno biologicky rozložitelné, dermatologicky testované a nakonec zabalené v ekonomických baleních z recyklovatelných materiálů. Vše pečlivě testujeme, hodnotíme a neustále vylepšujeme. Feel Eco nevnímáme „jenom“ jako značku, ale jako společnou cestu, na kterou vás rádi přizveme.

Chcete-li mít jistotu, vyzkoušejte výrobky Feel Eco. Důvod zní přesvědčivě: „Feel Eco jsme vyvinuli v souladu s přírodou pro naše děti a zdravý domov. Proto můžeme s důvěrou tyto produkty nabídnout i Vám, našim zákazníkům.“

Feel Eco vyrábí široký sortiment přírodních produktů nejvyšší kvality pro péči o tělo a domácnost: sprchové gely a mýdla, prací gely a aviváže, prostředky na mytí nádobí, ovoce a zeleniny a čisticí prostředky na úklid domácnosti. Jak říkal velký římský filozof Marcus Tullius Cicero: „Vše, co je podle přírody, je hodno úcty.“ Platilo to před více než 2000 lety, platí to stále.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat