Psi zlepšují naše zdraví. Pečujte o to jejich vhodnou stravou

02.10.2018 | Bydlení a design

Češi jsou národem, který miluje domácí mazlíčky. Podle odhadů s námi v domácnostech žije asi 2,5 milionu pejsků. A to je rozhodně dobře. Mají totiž nesporně dobrý vliv na naše zdraví. Za to se svým psím miláčkům můžeme odvděčit správným výběrem krmiva. Třeba konzervami Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein, které v rámci testování společně se svými psy testovaly i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Pejskem ku zdraví

Jak vlastně psí miláčci ovlivňují lidské zdraví? Hned několika způsoby! Tak například díky nim máme více pohybu, což je v době, kdy spousta z nás tráví většinu času na židli, jen dobře. Máte-li psa, musíte ho totiž venčit. A venčíte-li, chodíte. Podle jedné z amerických studií existuje u majitelů psích miláčků o 34 % vyšší pravděpodobnost, že dosáhnou oné ideální hranice 150 minut chůze týdně, než lidé bez psa. A aby toho nebylo málo, mají psí pánečci více vytrvalosti. Tedy vytrvalosti v pohybu – spousta majitelů psů totiž ještě nad rámec procházek se svým čtyřnohým mazlíčkem chodí ještě cvičit, takže jejich fyzická aktivita je až o 69 % vyšší než u jejich okolí.


Jak se pejskům odvděčit za jejich lásku? Určitě vhodnou stravou! Vyzkušejte pro ně konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein!

Navíc u lidí vlastnících a hlavně pravidelně venčících štěkající miláčky existuje v porovnání s ostatní populací pouze asi třetinové riziko, že skončí jako obézní (důvodem je samozřejmě pravidelný pohyb). O tom, jak pohyb prospívá srdci, ani nemluvě. Kalifornská univerzita zase zjistila, že starší majitelé psů navštěvují lékaře o 20 % méně než jejich vrstevníci bez psů.

Milovníci psích mazlíčků jsou podle Michiganské univerzity lepšími členy kolektivu, jsou zkrátka týmovými hráči. A také netrpí tolik stresem a splíny, protože je jejich pejsek vždycky zaručeně dostane do dobré nálady, případně poslouží jako úžasný společník, když se jeho člověk cítí osaměle.

Složení, které prospívá i chutná

A jak se můžeme svým miláčkům za všechnu tu starost o naše zdraví odvděčit? Tak například tím, že o ně budeme pečovat tak jako oni o nás. To nejdůležitější je kromě dostatku lásky a pohybu také zdravá a vyvážená strava. Tu nabízejí konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein, jež svým mazlíčkům servírovaly i naše testerky. Jak byli pejsci spokojení?


Složení konzerv Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein zaručí nejen spokojené jazýčky vašich psích miláčků, ale i jejich zdraví.

„Testování proběhlo v režii naší čtyřměsíční kavalírky Sofinky, která má jazýček mlsnější než princezna. Vzhledem k tomu, že byla od mala zvyklá pouze na čistě masové konzervy s jehněčím a granulky jen jako doplněk, byla jsem ráda, že můžeme takto vyzkoušet, která příchuť jí bude vyhovovat nejvíce. Kupodivu to jehněčí nebyla a nechutnala jí ani konzerva s rybičkou (vyřešily jsme přimícháváním do oblíbenějších). Naopak největší úspěch mělo hovězí, kachní a krůtí, které již mám v košíku ve svém oblíbeném e-shopu a budeme je určitě i nadále kupovat. Více mě přesvědčila řada Paté & Meat, kousky masíčka a vnitřností si Sofinka moc užívala. Co se týká Britu, tak jsem touto značkou krmila i prvního pejska (hovawart) a o její kvalitě jsem přesvědčená, zvláště v poměru s cenou. Tyto konzervy jsem neznala a proto jsem ráda, že Sofí mohla vyzkoušet a oblíbit si novou řadu,“ pochvalovala si testerka Mitinka.

„Moje fenka (x bullterrier, 4 roky) je od štěněte krmena syrovým masem, ale vždycky mám doma v záloze kvalitní konzervu, pro případ, že zapomenu maso vyndat z mrazáku nebo jedeme někam na cesty. Tyto konzervy mají dobré složení, bez zbytečností a obilí, moje fenka je z nich nadšená a konzervu vždy doslova "vdechne". Konzervy snáší dobře, neobjevily se žádné zažívací potíže, cena je taky slušná, takže určitě zakoupím do zásoby na občasné přilepšení. Dokonce jsem Minnii pozorovala, jak si z úložného prostoru, co má pod pelechem, konzervu vytáhla, čapla do zubů a běžela s ní na zahradu, kde se jí snažila zuby otevřít. Takže doporučujeme!“ napsala testerka adelaidefromprague.


Konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein našim psím testerům rozhodně chutnaly!

„Jsem velmi ráda, že jsme mohly (především naše čivava Baruška) otestovat řady Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein. Tyto konzervy Barušce vyhovovaly. Opravdu jsou kvalitní. Skutečně tam jsou kousky masa, třeba celé srdíčko apod. Nevadilo jí, že je něco namleté, ani rosol, prostě vše snědla. Předpokládám, že plné břicho a po každém jídle nakonec ozývající se cinkání (to jak Baruška usilovně vylizuje misku a miska naráží do stojanu) je velmi pozitivní hodnocení. Také jsem si všimla, že její stolice má jinou konzistenci než dříve, prospívá jí to. Dával jsem jí vždy čtvrtku konzervy (krmím ráno a večer) a přidávala jsem trochu granulí. Vše ji chutná, jen ryba o fous méně,“ přidala se testerka Miluš.

„Taková rozmanitost příchutí! Vysoký podíl masa, na rozdíl od jiných psích konzerv. Našim psíkům, kteří testovali, moc chutná a snědeno mají v cuku letu a ještě smutně koukají, že je konec. Za mě jednoznačně doporučuji a budu vyhledávat i nadále!“ chválila testerka Palloma.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat