Komentáře k článku

Lujza 05.01.2019

Štěně, jediná láska, kterou si člověk koupí za peníze. Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské ctnosti bez lidských nectností.

Lujza 05.01.2019

Jako malé mi pejska nedovolili, zato teď si to vynahrazuji. Lidem se zdá, že je rozmazlený, že spí v posteli. Ale je jen prosté člen rodiny a oddaně nás miluje. Tolik radosti kolik má, když se vrátíme domů a on nás vítá. Nemám ráda rozmazlené psy, co se neumí chovat k jiným psům nebo lidem. Koušou a celkově si dělají co chtějí a majitel s tím nedělá nic, že to je miláček. Jo náš labrador sice spí v posteli, ale děti i lidi miluje, na povely slyší, se psy je kamarád, ježky, ani slepice nemorduje. Prostě to je dobrák s velkým srdcem.*3* Takže to že mu dáme občas nějakou pochoutku, spí v posteli nebo se s námi dívá na gauči na TV není nic špatného. Tlustý není, dbáme o jeho zdraví, je to prostě kamarád a to jak se k němu chováme nám z celého svého srdce vrací.<3

konatovka 26.10.2018

Vím, jak je to krásné, když mi dává pes najevo svou lásku a upřimnost a jak žádá to pomazlení. Hada bych domů nikdy nechtěla, mám z něho fobii a ještě k tomu je bez lásky. :-O

xxkouckaxx 24.10.2018

já osobně miluji pejsky a taky jim nejvíc věřím , kočky zrovna moc nemusím - pohladím , ale doma ji mít nechci

jana222 21.10.2018

Máme yorkšírku a je to naše zlatíčko. Stejně tak jako my jí dáváme lásku a pozornost, ona nám to stejným dílem oplácí.

jana222 21.10.2018

Máme yorkšírku a je to naše zlatíčko. Stejně tak jako my jí dáváme lásku a pozornost, ona nám to stejným dílem oplácí.

milovnice zvířat 21.10.2018

Zvířata si zaslouží naši lásku a péči a je jedno, o jaké zvířátko jde.

Měli jsme psi i kočky.Teď už máme jen kočičku,kterou jsme zachránily před smrtí,protože ji mamina odstrkovala.Dává nám najevo svou lásku.Pozná,když je Vám ouvej a když Vás něco bolí.Ale taky si pamatuje,že jí někdo ublížil a dává mu to patřičně najevo.

Miroslav ZEMAN 20.10.2018

každé zvíře se chová tak,jak se my chováme k němu.Máme kocourka,který na povel sedne a podá pac.Jednu i druhou.jmenuje se Pusík.

Zuzana Miroslav ZEMAN 20.10.2018

Nas kocourek aportuje balonek. A pokazde, kdyz prijdu domu, mne vita jako pes. Takze o lasce neni pochyb.

Petra 20.10.2018

Na prvním místě bude pro mne vždy pes.Vděčnějšího tvora neznám.

Simona 20.10.2018

Mám doma obojí jak psa tak kočku a milují mě obě stejně .<3

Ingrid Šabršulová 20.10.2018

Vy si možná myslíte že kočka dokáže milovat mín než pes ale to není pravda. Já mám zkušenosti. Mám kočku a když je doma a já ne tak chce jít ven, ale když doma jsem tak je štastná že jsem s ní. Kdyby ke mne cítila pravý opak tak to přece poznám. Když nemáte zkušenosti tak to tady nepište. Kočka dokáže a je věrná, záleží to na tom jak se k ní chováte.*16*

Zuzana Ingrid Šabršulová 20.10.2018

Kocky jsou fixivane na lidi stejne jako psi. Kam se doma hnu, tam jdou taky. A te radosti, kdyz prijdu domu.

Ingrid Šabršulová 20.10.2018

Miluji kočky. Každá kočka není taková jak to tady píšete. Já mám doma kočku a poznám co ke mně cítí.*16*

Ray Ban 20.10.2018

Vzdy som mal psisko ale kocur je absolutna bomba

pučák 19.10.2018

Nadpis hovoří o tom, že jsme si mazlíčky přídili proto,abychom se o ně starali. U nás jinak : jedna kočka přišla z ulice a našla si ona nás, druhá je dědictví po tetě, kozu nám dala kamarádka,protože jí neměla kam dát po stěhování a dvě ovce přišly toulavé z lesa.... chybný nadpis , u nás zcela určitě

Milda 19.10.2018

Sameček akary hnědé (akvárium) byl tak přátelský, že se na chvilku nechával vzít do ruky. Kdo chová z rybiček cichlidy, tak mi to možná potvrdí :-)

Dagmarek 19.10.2018

Není pravdou , že kočky nedokážou milovat, dokáží se i pro člověka obětovat, ale musí to být oboustranný láskyplný vztah.

Míla 19.10.2018

Dobrý den, měla jsem zlatého kokršpaněla, který nedávno zemřel bylo mu bez pár dní 15 let. Byl to nejhodnější pes, miloval mě i mou rodinu a my jsme milovali jeho. BYL TO PROSTĚ NEJLEPŠÍ PŘÍTEL.

Krk husí brk 19.10.2018

Mám krokodýla nilskýho už 25 let a je inteligentnější než kočky.

helus 19.10.2018

Máme doma Žaky,pejsky kočku i andulky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat