Komentáře k článku

Standa 28.10.2018

Mám podezření že psi jsou i částečnými telepaty,minimálně ke svému páníčkovi. S podobným jevem jsem se setkal i u jedné kočky. Pokud na ně myslíme tak jaksi vědí o čem to je. Můj pes vždy věděl předem kdy přijdu domů a už čekal,tedy pokud jsem nepřemýšlel o tom že ho vykoupu což nenáviděl a schoval se dřív než jsem přišel. Když jsem přemýšlel o procházce donesl si vodítko dřív než mě uviděl.

helus 28.10.2018

Pejska jsme doma měli stále.Máme již 3.

alenab 28.10.2018

bez svého pejska si už ani neumím představit svůj život. Kdo by mně s takovou láskou, radostí a oddaností vítal doma, sdílel se mnou radosti a starosti, prostě jsme spolu na jedné vlně, jeden pro druhého.<3

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat