Komentáře k článku

Nataša 12.11.2018

Z Vánočních úklidů přímo šílím. Kamarádka už si ze mě dělala srandu, že si mě bude zvát domu na sanitaci :D asi to trošku přeháním no. Nemůžu si pomoct. Přes samozřejmě taky uklízím, běžný úklid každý den. Ale na jaře a na podzim to beru tak nějak z gruntu, jak se říká. Letos jsem si dokonce říkala, že bych si objednala službu čištění ozónem, ale ještě s tím nemám zkušenosti tak nevím http://www.ozonovani.cz/ Jinak, ne že bych mě to nějak bavilo, ani se nepovažuji za přílišného pedanta co se pořádku týče, ale myslím si, že to k tomu tak nějak patří. A přece jen, dvakrát do roka pořádný úklid přece taky není moc.

helus 28.10.2018

Uklízím jak je potřeba.Akorád na svátky důkladněji.

aster 28.10.2018

Nejsem cvok, abych myla okna a prala záclony před Vánocema - v létě se tyto práce dělají mnohem lépe - a to včetně dalších věcí, které spadají pod tzv. velký úklid *6*

Kristyna04 28.10.2018

Tak s tímto úklidem již jsme začali :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat