Stále čerstvý vzduch díky čističce vzduchu Intense Pure Air ALLERGY+

31.10.2018 | Bydlení a design

Znečištěné ovzduší trápí řadu lidí nejen ve městech. A tak není divu, že je řada domácností vybavena čističkami vzduchu. Pokud hledáte přístroj, který odfiltruje až 99,99 % alergenů a navíc trvale likviduje karcinogenní formaldehyd, pak je pro vás ideální čistička Intense Pure Air ALLERGY+. Ostatně ji mohly během Dne s testováním vyzkoušet i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Intense Pure Air ALLERGY+ PU4020F1 (v nabídce také ve variantě XL, PU6020F1) je vysoce výkonná čistička vzduchu vyznačující se extrémně tichým chodem a naprostou ochranou, která zachytí až 99,99 % znečištění v interiéru.

Díky jedinečnému a patentovanému filtru NanoCaptur trvale likviduje formaldehyd, nejškodlivější znečišťující látku ovzduší v interiérech. Klasické filtrační technologie formaldehyd pouze zachycují a mohou ho po nasycení filtru až 100 % uvolnit zpět do místnosti.

Čtyři úrovně filtrace filtrují až 99,99 % nejjemnějších částic. Každá úroveň je speciálně vytvořena pro určitý druh znečišťujících látek:

  • 1 - předfiltr zachycuje největší částice (prach, lidské a zvířecí chlupy apod.)
  • 2 - aktivní uhlíkový filtr zachycuje pachy, plyny a těkavé organické látky.
  • 3 - HEPA filtr zachycuje 99.99 % nejjemnějších částic (plísně, roztoče, pyl, jemné částice do 2,5 mikrometrů v průměru, bakterie, viry, odumřelé buňky zvířat,...)
  • 4 - Unikátní patentovaný filtr NanoCaptur trvale likviduje formaldehyd.

Čistička Intense Pure Air je vybavena dvěma senzory znečištění, senzorem částic a senzorem plynů, které měří množství znečištění v domácnosti. V závislosti na zjištěné úrovni znečištění mění ukazatel kvality ovzduší barvu a rychlost filtrace se automaticky nastaví tak, aby zajistila optimální kvalitu vzduchu.

Nastavitelný směr vývodu vzduchu pro optimální výkon a pohodu: Orientace 45° pro optimální cirkulaci vzduchu a homogenitu čistého vzduchu v místnosti. Orientace 90° pro maximálně pohodlné používání.

Intense Pure Air je vysoce výkonná a přitom extrémně tichá čistička vzduchu. Při nejnižší rychlosti dosahuje hlučnosti pouze 22 dB(A) a při maximální rychlosti hodnoty 45 dB(A).

Potřebuje-li vyměnit ALLERGY+ filtr a aktivní uhlíkový filtr, blikají kontrolky „ALLERGY+“ a „ODOR“. Tyto kontrolky zohledňují skutečnou délku používání čističky vzduchu a také úroveň znečištění v místnosti. Průměrná doba životnosti filtrů jsou cca 2 roky.

Čistý vzduch bez škodlivin

O přednostech čističky Intense Pure Air ALLERGY+ se ostatně přesvědčily i naše testerky. Jak přístroj hodnotí?

„Nejvíce mě na čističce nadchlo celkové odstranění formaldehydu pomocí patentované technologie. Pro mě je to opravdová kvalita. Líbí se mi design a výběr ze dvou velikostí. Filtry vydrží docela dlouhou dobu, ale nedoporučuji zapínat, pokud zrovna vaříte v kuchyni, čistička začne čistit jako blázen. Pokud přemýšlíte nad čističkou vzduchu, určitě doporučuji do této zainvestovat, chválila testerka giri.


Snadné ovládání, tichý chod a hlavně čistý vzduch během chvilky. Nejen tyto přednosti testerky u čističky Intense Pure Air ALLERGY+ oceňovaly.

„Velmi vítám to, že díky čističce vzduchu můžu dětem-alergikům umožnit dýchat lepší, čistší vzduch. Chod čističky je tichý, takže neruší ani při spánku. Spotřeba energie není vysoká, taktéž pořizovací cena je únosná. Snadná manipulace s přístrojem, srozumitelný návod k použití,“ popsala elioto.

„Tato čistička má skvělý design, je skladná, bezpečná, když máte doma dítě, filtruje formaldehyd a do půl hodinky přefiltruje vzduch v místnosti. Má noční režim a velmi tichý chod. Ocení alergici a astmatici,“ přidala se testerka janaro.

A jak si naše testerky Den s testováním užily, se můžete podívat na videu:

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat