Tipy na originální dárky, které potěší každého. Nadělte letos luxusní bytovou kosmetiku

21.11.2018 | Bydlení a design

Vánoce jsou svátky radosti, o tom jen málokdo pochybuje. Jenže co si budeme namlouvat – týdny před nimi, které trávíme vymýšlením a nakupováním dárků, mohou být pořádně stresovým obdobím. A tak není divu, že hledáme inspiraci na dárky, kde se dá. Co takhle vyměnit letos ponožky nebo sprchový gel za opravdu originální doplněk do bytu, který potěší každého?

Když se řekne Vánoce, vybaví se každému příjemná atmosféra, rodinná pohoda (byť občas přerušená nějakým tím rodinným dramatem, bez kterých se život občas neobejde ani o svátcích), ale také specifická vůně jehličí, cukroví a třeba i purpury či prskavek.

Právě vůně jsou totiž velmi důležité nejen k navození té správné vánoční atmosféry, ale také k uchování krásných vzpomínek. Jak bylo prokázáno řadou výzkumů, čichová paměť patří k těm nejsilnějším. I proto si ještě po letech, kdy už máme třeba vlastní rodinu, bez potíží vzpomeneme, jak to na Vánoce vždycky vonělo třeba u babičky.

Nejen proto patří vůně - ať už v podobě parfémů, aromatických mýdel nebo například esenciálních olejíčků - k velmi oblíbeným dárkům. Zkuste však letos tradiční voňavky a sprchové gely vyměnit za vůně, které vytvoří dokonalou atmosféru v celém bytě. Vsaďte na produkty těch nejlepších světových značek bytové kosmetiky, jako jsou aroma difuzéry, katalytické lampy, aromalampy, aroma oleje, luxusní vůně do auta či prostředky na provonění prádla nebo šatníku. Z jakých hitů pro letošní Vánoce můžete vybírat?

Vzpomínky na vánoční Paříž

Patříte mezi milovníky Francie či máte ve svém okolí nadšeného "frankofila", kterého byste rádi potěšili dárkem, který mu připomene eleganci a krásu Paříže? Pak právě pro tyto účely se skvěle hodí sváteční kolekce Esteban Paris Collector.

Touto kolekcí vás Esteban Paris zve na cestu skrze úchvatný kaleidoskop úžasné pestrosti třpytivého a zářivého světa vůní.

Vonné svíčky a tyčinkové difuzéry mají metalickou úpravu ve zlaté barvě, aby rozsvítily váš domov. Na výběr jsou dvě hřejivé zimní vůně – intenzivní dřevitá týková a sváteční Vánoční jedlička.

Malé (velké) vánoční radosti

S největšími svátky roku jsou beze sporu spojeny také vánoční ozdoby a nejrůznější dekorace, které náš byt promění v kouzelné království plné pohody a zpříjemní nejen dětem čekání na Ježíška. Co takhle vyzkoušet dekorace, které ještě úžasně voní?

Vánočně zdobené mléčné sklo vonných svíček a tyčinkových difuzérů s dřevěnou aplikací ve tvaru stromečku a hvězdiček spolu s hřejivými zimními vůněmi Bílá ambra a Vánoční stromeček tvoří limitovanou kolekci Vánoce francouzské značky Estéban Paris.

Milou drobností jsou potom parfémované dřevěné ozdobičky ve tvaru stromečku, hvězdičky a perníčku, které lze po vyvonění znovu naparfémovat vaší oblíbenou vůní a pověsit třeba na stromeček.

Romantika nejen o Vánocích

Patříte vy nebo vaši blízcí mezi romantické duše? Pak vsaďte na výrobky značky Chando, která je právě romantickými akcenty proslulá. Například porcelánové difuzéry Myst uvolňují vonnou esenci svým vlastním povrchem. Porcelánovou dekoraci stačí pokapat několika kapkami vůně nebo ji do lahvičky s vůní ponořit. Porcelán dokáže díky svým patentovaným vlastnostem vůni absorbovat a jemně uvolňovat do prostoru. Vykouzlit vánoční náladu prostřednictvím vůně nebylo nikdy snazší!

Máte kamarádku, která sbírá andělíčky, přivítal někdo z vašich přátek či příbuzných do své rodiny miminko, nebo chcete provonět s pomocí stylového difuséru dětský pokoj? Porcelánový mini difuzér ve tvaru roztomilého andělíčka je přesně to pravé, co potřebujete! Provoní menší prostor jemnou vůní, k dostání je ve dvou barevných provedeních – modré a růžové pro holčičky i chlapečky.

Pro dospělé se skvěle hodí tyčinkový difuzér Chando, který je ozdobený decentní mašličkou je i díky krásnému dárkovému balení vhodným dárkem, jenž potěší každou ženu. Bude ideální ozdobou třeba na pracovní stůl.

Pro ženy i muže (a hlavně dobrou věc)

Elegantní svíčky z kolekce Stones však nejsou jediným tipem na dárek, který společnost Baobab pro letošní Vánoce připravila. Baobab dlouhodobě podporuje výzkum rakoviny prsu a v rámci této kampaně přišla s exkluzivní kolekcí vonných svíček a tyčinkového difuzéru s názvem Women&Gentlemen (Dámy&Pánové).

Touto kolekcí chce společnost Baobab Collection projevit lásku k ženám a zároveň podpořit všechny v prevenci a boji s touto nemocí. A kdy jindy se k této podpoře přidat, než právě o Vánocích?

Tvůrci kampaně doufají, že svíčky Women&Gentlemen upozorní na důležitost výzkumu rakoviny a pomohou lidem uvědomit si, že bez jejich podpory tuto zákeřnou nemoc, která může potkat kohokoli z nás či našeho okolí, není možné porazit.

Síla vůní

Také patříte mezi ty, co nadšeně propadli kouzlu a hlavně síle aromaterapie? Pak se to u vás doma jistě hemží nejrůznějšími olejíčky a esencemi. Moderním pomocníkem pro domácí aromaterapii jsou ultrasonické difuzéry, které díky svému  modernímu a funkčnímu designu zaručují prostřednictvím ultrazvukové technologie tiché a stálé provonění prostoru.

Do difuzéru stačí jen nalít vodu, přidat několik kapek aroma či esenciálního oleje a zapnout. K vytvoření dokonalé uklidňující atmosféry přispěje vycházející pára a hypnotizující hra světel. Provoněné Vánoce plné zábavy a pohody? Žádný problém!

Řadu dalších tipů na dárky a produktů luxusní bytové kosmetiky najdete na www.bytove-parfemy.cz

Vyhrajte porcelánový difuzér Chando Peony Garden v naší soutěži ZDE!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat