Komentáře k článku

jirinecka 06.02.2019

promlouvám k nim ..a těším mě každý květ...jen asi trochu přelívám*19**19*

Siraellen 28.01.2019

věřím tomu,že to tak je

Trémon 27.01.2019

Tak některé moje květiny jsou zřejmě hluché. Mám pokojové rostliny 15 -20 let, kterým se daří výborně, zatímco některé hluché sukulenty a orchideje to mají už za sebou. Mluvím i na psa v práci, tomu se daří taky skvěle. Pokud si někdo myslí, že to tím pádem nemám v hlavě v pořádku, může mi políbit šos.

xxkouckaxx 27.01.2019

takže nejsem blázen když na ně mluvím *2*

helus 27.01.2019

Kytky mám doma jak doma,tak na zahradě.

nea 27.01.2019

Mám kytky moc ráda. Škoda jen, že mám malý a tmavý byt. Když je zalévám, tak na ně mluvím, když rozkvetou tak taky.....jsem sama tak proč ne.

jolanda 27.01.2019

jojo,já si povídám se svým autem a odměnuje mě tím,že jezdí.;-)

Hana Králová 27.01.2019

Rostliny nejen že slyší nás lidi, ale ony i reagují na naši přítomnost, na naše emoce. Výzkumy a potvrzení uvedených fenoménů probíhaly i u nás v CZ (přesněji v CS) už před více než 30 lety a vše zde uvedené bylo vědecky prokázáno. Výzkumů se zúčastňoval mimo jiné i dnes slavný fytoterapeut Ing. V. Grešík, což je mimo jiné i certifikovaný znalec léčivých rostlin v OSN, sekce UNESCO.

Eva Hana Králová 27.01.2019

Hanko, já celý život na kytky doma i venku (i stromy) prostě intuitivně mluvím, ani k tomu nepotřebuju vědět, zda anebo proč mi rozumí...:-) Ale celý život si myslím, že mě vnímají.:-)

Jiří Hana Králová 04.11.2020

Hanko, budu rád za nějaké další info k tématu. Díky :-)

Jerry 27.01.2019

Hm, tak si budeme povídat s kytkami. No to bude fakt prča. Tohle může fakt napadnout jenom ženskou, protože chlapy takové kraviny naprosto nezajímají.

aster Jerry 27.01.2019

Jistá měření jsme prováděli na univerzitě s "umírajícími" listy už před lety a ráda bych viděla, jak by to, co nám probíhalo na osciloskopu před očima, vysvětlil velký znalec kravin, jako jste vy *4*

Eva aster 27.01.2019

Proč se rozčilujete? Vždyť to nemusíte číst...

Eva aster 27.01.2019

Omlouvám se - moje odpověď byla pro Jerryho, klikla jsem vedle...

aster Eva 27.01.2019

To je v pohodě :-) mě ten mamlas Jerry pobavil - ví o tom houby, ale bude tady plácat nesmysly.Typický představitel hospodské inteligence - po třech pivech je mu všechno jasné XD

Ivana Jerry 27.01.2019

No, nevím. Jako adolescentka jsem chodila do fan clubu jednoho pop zpěváka, páč s ním byla sranda. A když jsme se ho ptali, co dělá když se vrátí z koncertu řekl: " Manželka i děti už spí, tak si dám v klidu kávu a pokecám si z fíkusem. Paní ho chtěla vyhodit, protože se rok nehne...a od tý doby,co s ním takhle debatuju, je každý měsíc novej list." Tenkrát jsme se tomu smáli, ale náš táta to potají taky zkusil a prej mu to taky fungovalo... Chlapi ;-)

Je to pravda.Já si s kytičkami povídám pravidelně a ony se mi odvděčí krásným růstem.

Madla moravačkaaja-17 27.01.2019

Asi to tak je, i když se to zdá neuvěřitelné. Když jsem měla na kytky víc času, rostly líp, teď když ho nemám, tak docela živoří. Budu si ho muset udělat. Četla jsem, že dokážou rozeznat i jednotlivé osoby. Vypadá to jako sci fi, ale co my o jejich světě víme?

Hana Králová Madla 27.01.2019

Nenechte se odradit zde přítomnými sprosťáky a debily, (viz výše)kteří nevědí nic o světě, natož o jeho duchovních sférách (netuší ubožáci co je to duchovno, možná ani co je to ta sféra....)

H.Králová moravačkaaja-17 27.01.2019

Moravačka: Děkujeme za podporu, a nevšímejte si zdejších tupých hulvátů co nemají "šajnu" o světě okolo nás......

aster Hana Králová 27.01.2019

Hodně těch jevů je také fyzikálně měřitelných - ostatně jste to tady zmínila. Poprvé jsem se s tím setkala při studiu na vš - byla to mj. součást moji diplomky. Vždycky mě fascinovali lidé, kteří mají názor "já jsem to nezažil (nepochopil) a proto to neexistuje..." :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat