Komentáře k článku

Janka 28.02.2019

Pravda, že já jsem celkem zimomřivá :) huňaté bačkory jsou u mně úplně běžné :) Letos jsem si v obchodech pořídila pevné závěsy, které udrží chlad od oken, huňaté polštáře, koberec s vysokým vlasem a dvě krásné hřejivé deky z cellbesu. Musím říct, že to pomohlo nejen vizuálně, vypadá to doma útulněji a měla jsem se i do čeho zachumlat :)

Anežka B. 26.02.2019

Doma mám radši chladněji, než přetopeno. Ráda nosím župan a teplé ponožky:) V podstatě splňuje vše, co je napsáno v článku. Věřím, že útulné prostředí nabuzuje teplo domova. Zapaluji každý večer svíčky, mám spoustu dekorativních polštářů jak na sedačce v obýváku, tak na posteli v ložnice, několik hřejivých příjemných dek a na oknech rozhodně nesmí chybět závěsy. V poslední době jsem si oblíbila doplňky od Cellbes, chtěla jsem pro změnu něco jiného, než má většina domácností a pocit tepla mi rozhodně nechybí:)

helus 24.01.2019

Když mi je zima,používám vyhřívací eletrickou botu.

xxkouckaxx 24.01.2019

v ložnici netopíme ani v mrazech a před spaním ještě větrám - v teple nemohu spát , potím se a ráno jsem jak praštěná >:(

aster xxkouckaxx 29.01.2019

Taky máme v ložnici teplotu 15°C a je to akorát na spaní. V dalších místnostech máme 18 - 20°C bohatě to stačí a celý rok nevíme, co je rýma. Nechápu lidi, kteří "musí" i v zimě chodit po bytě jen v trenkách a tričku :-P

nea 24.01.2019

Na spaní potřebuji chladnější prostředí. Lépe se mi usíná a spí.

Jankava 23.01.2019

Od kamarádky jsem dostala svíčku se skořicovou vůni.Vytváří skvělou atmosféru a pocit pohody. :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat