Komentáře k článku

Alena 11.03.2019

Mám kočku obézní, ačkoliv jsme rodina hubeňourů😃😃😃

Jitka 11.03.2019

Také mi přijde, že VĚDCI zjistili bludy. Každý chovatel koček by měl větší právo k těmto vrnícím zvířátkům se svítícíma očima mluvit. Sama mám 5 koček a ještě jedna od sousedů mně navštěvuje. Před pár lety se mi přihodilo cosi, co mělo za následek vědci uváděnou psychiku. Musím konstatovat, že mojich zvířátek - dvou kočiček a tří kocourů se mé problémy nedotkly. Milují mně, žádná z nich není agresívní a v rámci svých povah i poslouchají. Co více může být uklidňujícího, než oheň v krbu a předoucí tvor na klíně. Moje kočky, pokud chtějí mít klid, odejdou spát do podkroví, ale často jsem jimi obklopená;-) Původně jsme si do domečku přivedli dvě holky. Ostatní jsou bezdomovci, kteří se objevili na zahrádce a zabydleli se u nás. Někdo tu vyhodil kočku s koťaty, které jsme odchovali, tři rozdali a dvěma kocourkům dali domov. Dalšího kocoura jsme adoptovali, krásný rezatý obr, který chodil slepicím na zbytky a nikomu ve vsi nechyběl. Všichni se snáší celkem fajn, někdy na sebe sice zavrčí, ale tím to končí. Podotýkám, že všechny kočky jsou kastrované, s ohledem na lovení myší pravidelně odčervované a s klíšťaty bojujeme pomocí pipet. Jsem teď na ně sama a finančně je to docela síla, proto už další zvířátka nepřijímám;-), ale až budou postupně odcházet do kočičího nebe, bude to moooc smutné, dávají mi radost stejně jako mé dceři s vnoučaty.

aster Jitka 16.03.2019

Souhlasím se vším,. co jste tady napsala - mám čičiny odjakživa a vždycky jsou to velice společenská stvoření - jsou to venkovní kočky a znají zvuk motoru mého auta, když přijedu, jsou tam jako uvítací výbor - je jedno kdy - kolikrát pár hodin před tím, než se krmí...mám na nich ráda právě tu nezávislost - mají mě rády a vím to -je fajn,když to projevují *5*

Marie 12.03.2019

Tak nevím...mám osmiletou kočku, která je náladová, bázlivá a občas agresivní (já jsem náladová, občas smutná, samotářská). Mám nadváhu a moje kočka taky (myslím, že u ní to bude z důvodu nedostatku pohybu (žije pouze v bytě).

Anonym 12.03.2019

Zajímavé *16*

Nikdy jsem kočku v baráku nechtěla.Potom se manžel ujal koťátka,které stará kočka odvrhla.Dnes je jí 9 let a je to mazel.Mě zásadně ignorovala i když jsem k ní byla vždycky milá.Ale manžel ji zachránil a ona to vycítila,tak mu dala svou náklonost.Bohužel manžel zemřel a kočička ho stále hledá,nechtěla žrát a smutní.Zůstali jsme spolu sami a kočička pomalu hledá cestu ke mně.

Alex 19.04.2019

je to pravda máme nalezenečku 8 let a je to poklad *4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat