Jarní úklid s pravou vůní přírody

14.05.2019 | Bydlení a design

Zakladatel značky Feel Eco se na samotném počátku zeptal sám sebe, jaké složení by měly mít výrobky, které jeho rodina používá k péči o tělo a domácnost. Chtěl, aby byly ekologické, účinné a vhodné i pro malé děti. Feel Eco tak na všechny produkty uplatňuje stejně přísná kritéria jako na kosmetiku a dokáže je vyrobit bez přidaných látek, které by mohly nést stopy alergenů.

Od čisticích prostředků jsme v minulosti očekávali především účinnost. Přidané látky, které ji zajišťují, stejně tak jako konzervanty a vonné složky, však mohou fungovat na úkor našeho zdraví. Naštěstí jsou výrobci, kteří problematické ingredience nahrazují a alternativy se stejným účinkem nacházejí mezi látkami přírodního původu.

Značka pro celou domácnost

Pod značkou Feel Eco najdete celou řadu prostředků pro očistu domova, který nás na jaře v souladu s probouzející se přírodou vyzývá, abychom ho zbavili nepořádku a provoněli čistotou. Na výběr tak máte například oblíbený Prostředek na nádobí, volitelně také s vůní malin nebo okurky, Čistič kuchyní, nebo Odstraňovač skvrn z řady Feel Eco Baby. Všechna čistidla jsou vysoce účinná, šetrná k přírodě a bezpečná i pro ty nejmenší děti, které svět od narození zkoumají všemi smysly.

Samostatnou řadou jsou prací prostředky, které ocení hlavně členové domácnosti s citlivou pokožkou. Často stačí vyměnit prací prášek nebo aviváž a problém s alergií odezní. Látky, které ji způsobují, zůstávají zachycené v látce i po vymáchání a dlouhodobě působí na tělo.

Šetrné k peněžence i přírodě

Pro všechny čisticí prostředky Feel Eco platí, že pro účinné odstranění nečistot stačí malá dávka koncentrovaného přípravku. Zákazník tak ve výsledku ušetří a efektivnější doprava tolik nezatíží životní prostředí. Pro dosažení čisticího účinku není potřeba, aby se tvořila pěna, na kterou jsme byli zvyklí u konvenčních detergentů a podle které jsme odhadovali správné dávkování.

Po generálním úklidu se za svou práci nezapomeňte odměnit a dopřejte si také péči o tělo. Prospějete nejen sobě, ale pokud použijete ekologický výrobek, pak také usnadníte čištění vody, do které se zbytečně nedostanou škodlivé látky. Nakupujte ekologicky. Pokaždé, když uděláte něco pro sebe, pomůžete zároveň i přírodě.

Více informací najdete na www.feeleco.com





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na večeři

Více tipů

Lilek pečený s rajčaty

(5 hlasů)

Karbanátky s baby špenátem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat