Komentáře k článku

Nedovedu si vůbec představit,že bych na zahradě neměla včely,ptáčky a motýli.Je to krása je jen tak pozorovat.

kattkaa 05.08.2019

Je potřeba mít ptáčky, včely, atd. na zahrádce.

Jura 04.08.2019

Včelařila moje máma. Je to užitečné ale děkuji fakt nechci. Jako malej jsem musel pomáhat a vzpomínky na to nic moc, asi jsem holou rukou neměl vyndavat rámečky, nebo plnit kuřák něčím jiným, líp si nasadit kuklu co já vím mohlo se mi to dnes líbit. Ale jedno pozitivum nezapomenu a to tu úžasnou vůni.

Siraellen 02.08.2019

tohle není nic pro mě

ovace 02.08.2019

něco takového by mě vůbec nenapadlo

xxkouckaxx 02.08.2019

u nás se mají dobře , všude voda a dostatek vysoké trávy - chemie mi na zahradu nesmí , buď z rostlin něco bude nebo ne , plíseň na okurkách rozhodně není konec světa :-P

aster 02.08.2019

No vidíte - a mnoho lidí dneska chce hlavně takovou zahradu, kde nebudou - ráno řvát ptáci, lítat včely a vosy ale jen motýlci, žádné kvetoucí keře a květiny kvůli alergii atd. - těmto radím zahradu vybetonovat, do betonu zastrkat umělé kytky a ty pro jistotu postříkat raidem proti hmyzu...*4*

nea 02.08.2019

Je moc hezké když na zahradě poletují motýlci, zpívají ptáci a bzučí včelky (komáry nebrat, s těmi pryč). Škoda že nemám zahradu.

glady 02.08.2019

máme na zahradě havěti víc než dost

; 02.08.2019

Zahrady lákat nehodlám! !!!!

Jana 02.08.2019

Skodá ze bydlím v panelaku

Mutrmatka 01.08.2019

Když sedím na zahradě vidím tu přiletět motýla, tu přihopkat vrabčáky, tu vidět špačky jak dělají nálety na ovoce a na konec včeličky a vosy, které stejně jako čmeláky chytá náš pes, tak co si víc přát.;-)

helus 01.08.2019

Máme na zahradě domeček na hmyz i budku pro ptáky.

Včera jsem četla zajímavý článek, že na opylování květů se podílejí i včely samotářky. Je pro ně vhodné vyrábět hmyzí domky. Ale to už si najde každý na internetu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat