Chcete odměnit pejska? Na dobroty od stolu raději zapomeňte

04.09.2019 | Bydlení a design

Pejsci nám do života přinášejí spoustu radosti, A tak není divu, že jim chceme dopřát to nejlepší. Jenže v rámci rozmazlování a odměňování občas svým štěkajícím miláčkům hodíme něco od stolu. A tím jim rozhodně neprospíváme. Raději psovi dopřejte pamlsek, který prospěje jeho zdraví. Takovým jsou i funkční pamlsky pro psy Brit Functional Snack. Přesvědčily se o tom i naše testerky a jejich mazlíčci. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Pro lidi ano, pro psy ne

A jaké pochoutky byste pejskům rozhodně dávat neměli?


Na dobroty od stolu raději zapomeňte. Raději svému pejskovi dopřejte Brit Functional Snack.

Čokoláda, zejména tmavá, je jednou z nejnebezpečnějších potravin pro psy. Toxické látky ovlivňují srdce a nervový systém. Známky problému se obvykle vyskytují během 6 až 12 hodin po tom, co pes čokoládu snědl. Kromě čokolády se vyhýbejte podávání kofeinových nápojů jako čaj, káva a horká čokoláda.

Cibule obsahuje toxické složky, které mohou poškodit červené krvinky a vyvolat hemolytickou anemii. Vyvarujte se všem druhům i tepelným úpravám cibule. Počáteční příznaky toxicity zahrnují zvracení a průjem, které mohou vést k chudokrevnosti, slabosti, namáhavému dýchání, a dokonce i k úmrtí.

Pomazánka z avokáda nebo avokádový dip je vynikající, ale pozor na vaše čtyřnohé miláčky. Avokádo obsahuje sloučeninu persin, tato látka je pro psy vysoce toxická! Je přítomna v ovoci, stejně jako v rostlině a v jejích listech. Avokádo může způsobit zvracení a průjem u psa. Další příznaky zahrnují potíže s dýcháním, zvětšení břicha a abnormální zadržování tekutin v hrudi a břichu.

Slanina je opravdu velké lákadlo, ale svému miláčkovy byste ji neměli dávat syrovou ani tepelně upravovanou. Slanina je vysoce tučná výživa, která může způsobit pankreatitidu psa. Příznaky pankreatitidy zahrnují průjem, zvracení a bolest břicha. Navíc obsahuje mnoho kalorií a může snadno způsobit obezitu.

Pro radost i zdraví pejska

Skvělým způsobem, jak odměnit pejska, jsou funkční pamlsky pro psy Brit Functional Snack. Jsou k dispozici v 10 variantách, takže si každý pejsek přijde na své. Jak se osvědčily našim testerkám a hlavně jejich čtyřnohým přátelům?


Funkční pamlsky pro psy Brit Functional Snack jsou k dostání v 10 variantách, takže budou chutnat každému chlupáčovi.

Nové pamlsky s unikátními druhy proteinů nás nadchly. Naše čtyřnohé miláčky bereme jako součást rodiny, právoplatného člena, a tak se vyvarujeme granulím a pamlskům, které obsahují složky, jež by jim mohly uškodit. Toto však není případ funkčních snacků of Britu. Nejenže se vyvaruje obilninám, ale všechny pamlsky jsou pojeny dýní a červenou čočkou, což každý starostlivý páníček musí považovat za plus! Holky vyzkoušely pamlsky na imunitu s dehydrovaným hmyzem a zázvorem, na klouby s olihní a ananasem a zubní s jelenem a rozmarýnem. Všechny produkty mají zastoupení účinných látek, a tak vím, že našim pejskům dopřáváme to nejlepší, co můžeme, a ještě i oddalujeme či snad eliminujeme návštěvy veterináře. Pamlsky si holky okamžitě zamilovaly a spolu s čistým svědomím, které nám tato novinka od Britu dopřává vím, že se vždy ocitne v našem nákupním košíku, chválila testerka Eupathis.

„Již při rozbalení sáčku funkčních pamlsků pro psy Brit Functional Snack mě překvapila příjemná vůně po použitých surovinách. Je velmi důležité, aby i pamlsky obsahovaly prospěšné látky a byly rozmanité, protože tvoří nedílnou součást psí potravy, což u těchto je. Myslím, že i chuť je výtečná, protože náš bišonek zkouší vymámit další a další pamlsek při každé možné příležitosti,“ přidala se testerka Ludmila44.

„Tak tyhle pamlsky mě opravdu velice nadchly, naše Vendeta je miluje a jsou jí velkou motivací pro plnění úkolů. Moc krásně voní a navíc se mi moc líbí jejich tvar, například dental jsou ve tvaru zoubku, ty tvary jsou opravdu boží. Brit je opravdu skvělá značka, která byla nejvíce prodávána, když jsem pracovala ve zverimexu. Určitě moc doporučuji, zhodnotila testerka Esmska.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat