Komentáře k článku

Mutrmatka 16.10.2019

Stěhovala jsem se co si pamatuji 11 x, a pořád říkám, že je to lepší než vyhořet. Každé bydlení mělo svoje a teď už alespoň vím, co v životě nechci. A když jsou krabice jde stěhování o mnoho lépe.

Siraellen 07.10.2019

už se nechci stěhovat

konatovka 04.10.2019

Po svatbě jsme se s manželem nastěhovali do bytu, kde žijeme spolu již 50 let a nikdy jsme se nestěhovali. ;-)

Stěhovat bych se nechtěla. Máme vlastní dům, sice trochu zastaralý. Nějak to tu dožiju.

aster 03.10.2019

Já jsem se nestěhovala ještě nikdy - protože autorkou zmíněné "stěhování" na koleje za stěhování nepovažuju - na koleje jsem vozila jen tolik věcí, kolik se jich vešlo do krosny a jedné větší tašky - muselo se tam vejít nejen oblečení, ale taky knihy, skripta a trocha nádobí - hrnek, ešus apod. Když se člověk přepravoval vlakem, snažil se, aby těch věcí bylo co nejméně a na kolejích jsme byly 4 na pokoji, takže úložný prostor taky nic moc. Ale byla to krásná doba a škoda, že už se to nedá opakovat.

xxkouckaxx 03.10.2019

jednoduše a rychle se stěhovat nedá >:(

nea 03.10.2019

Stěhování je hrůza,ale na druhé straně alespoň si uděláte pořádek ve věcech.

Jura 02.10.2019

Když jsem se stěhoval naštěstí jsem dodávku vlastnil. Stěhování z bytu kde je ústřední do baráku v kterém byly jedny kamna a teplota -8 nejni zrovna ideální ale dnes na to docela rád vzpomínám, večer jsem zatopil, otevřel flašku a zahřál se pocitem že už nemusim platit tržní nájem.

assaly 02.10.2019

Už jsem se stěhovala 6x a v pohodě, mě to snad i vždycky bavilo :-)

helus 02.10.2019

Stěhovala jsem se 2x.Už snad nikdy více.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat