Komentáře k článku

aaa 23.11.2019

Čipování psů je průzkum/pilot. My jsme další na řadě. Těšíte se ? :-)

Mila 23.11.2019

Stále jen vše proti psům. Jaké pokuty hrozí lidem za močení, kálení, plivání na zem, vyhazování odpadků, dělání nepořádku kolem kontejnerů ... ??

marie 23.11.2019

jenom by jste zdimaly od lidi poplatky a pokuty jsou tu dulezitejsi veci o ktere by jste se meli starat....

Petr 23.11.2019

pejskové tu byli,jsou a budou a pokud si jej člověk pořídí tak to samo o sobě není levná záležitost a nedej bože,že by začal marodit.Tyto veškeré příkazy ohledně chování pejska mě přijdou postavené na hlavu a především zlodějské.Jako posledním příkazem,který se týká čipování pod pohrůžkou pokuty jste mě opravdu dostali.Rodiče nechtějí očkovat své děti a to je beztrestné,přitom to dítě ohrožuje,ale já když nedám čipovat svého psa,nikoho tím neohrožuji,tak co tady neustále vymýšlíte za blbosti,zabývejte se tím,čím by jste měli

Ina Petr 24.11.2019

naprostý SOUHLAS . !

smolhausen Ina 02.12.2019

Mám takový dojem,že státní rozpočet díky rozhazovačné politice vlády začíná kolabovat (svědčí o tom i Burešův úmysl vyprodat naše strategické zásoby,což normální státy nedělají).Dokud nebude jeden registr (a fungující,ne jako některé "systémy" ve veřejné správě),je to přinejmenším podivné rozhodnutí.

Plachý 22.11.2019

Beru toto jako diskriminační vuci psům poplatky by se měli zrušit

janík 22.11.2019

děkuji státu za buzeraci a represi,šikanu a jsem opravdu hrdý ,že jsem česká ovce...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat