Komentáře k článku

aster 30.12.2019

Kočky mám celoročně venku, ale zavírám je na noc - kvůli bezpečí. Výjimečně jsou zavřené i přes den, když je velmi silný vítr, nebo celý den leje. V zimě jsou zavřené, když je silný mráz - stejně by ječely u dveří - pustím je jen na hodinku, dvě, aby se proběhly. Ve sklepě mají šplhací strom a různé kočičí hračky, ale stejně většinu času prospí.

ovace 30.12.2019

bez oblečku to nejde

Jura 27.12.2019

Většina psů pokud je zdravá a alespoň trochu v kondici, bez problémů vydrží celoročně venku. Potřebuje být v suchu a v závětří, záměrně nepíšu v boudě protože jsou jedinci kteří do ní nevlezou, ten můj má přístřešek a dvě stěny. U nás je poslední dny mlha a kolem nuly což je pro psa pokud nepatří mezi pár super odolných plemen špatné a doháním to vydatnou stravou, už aby mrzlo a bylo sucho.

glady 27.12.2019

bohužel už zvířátko nemám

nea 27.12.2019

mám kočku a ta ven nechodí

helus 26.12.2019

Některé oblečky pro pejsky jsou k smíchu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat