Komentáře k článku

xxkouckaxx 28.03.2020

negruntuji - uklízím celý rok , nic neměním - máme to doma tak , jak nám to vyhovuje

glady 28.03.2020

je na čase

helus 28.03.2020

Uklízím průběžně.Se změnou nepočítám.

Trémon 28.03.2020

Zbavila jsem se nenošených plátěných šatů a košil, našila jsem z nich roušky. Místo úklidu je doma binec od šití.

vera 29.03.2020

Velké gruntování nemám ráda. Uklízím průběžně. Věci nehromadím. A v bytě nic neměním. Pak bych nic nenašla. Z toho mám hrůzu z dětství. Přišla jsem ze školy domů, nábytek přestěhovaný, kde byla ložnice, byl obývák, kde byl obývák, byl dětský pokoj, jedině kuchyni nemohla matka několikrát do roka přestěhovávat. A gruntovala dost často. Hned nechala vymalovat byt, hned drátkovala v celém bytě parkety. Přestěhovala pokoje. A to dělala ne 2x v roce, ale téměř každý měsíc. Pak nám všem nadávala, jak je udřená a že jí nikdo nepomůže. Otec za to nemohl, ten byl na montáži, nebyl doma. Asi se nudila.

nea 29.03.2020

A kdo mi tu změnu interiéru zafinancuje?

aster 30.03.2020

Na jaře mám hromadu jiné práce, než gruntovat byt - byt, půdu a sklep uklízím v zimě, kdy mám na to čas. Případné změny dělám, když jsou potřeba - ne abych něco měnila za každou cenu. Jak tu už někdo napsal - moje matka se také vyžívala ve stěhování a změnách - naštěstí se mě to tolik netýkalo, protože jsem bydlela s babičkou a dědou, ale vzpomínám si, že jsem přišla z odpoledního vyučování a otec dole zoufale kvílel - aby ne - matka postavila starý kredenc napříč kuchyní...*8*

Olina 31.03.2020

Nabízím jeden typ na proměnu staré, opotřebované a nevzhledné koupelny. Pomocí barvy na dlaždičky (dováží se sem z Holandska a je možné ji i tónovat), změníte vzhled zašlé koupelny k nepoznání. Taková věc nevyjde zase až tak draho, ale ta radost z výsledku bude nepřekonatelná ;-)

ovace 04.04.2020

už mám uklizeno

Siraellen 04.04.2020

úlid už mám za sebou

Markéta D. 27.04.2020

Jaro mi přijde na úklid i menší změny v interiéru ideální, proč ne? S jarním sluníčkem mám hned lepší náladu a hlavně chuť něco dělat. Naštěstí také nehromadím věci a třídím a uklízím průběžně, ušetřím si tím hodně práce:) Nové doplňky v jarních barvách domov prozáří a nestojí to moc peněz. Já si pořídila na cellbes.cz nové povlaky na polštáře, závěsy do kuchyně a povlečení do ložnice a hned to doma vypadalo jinak. Do malování se letos určitě nepustím, ale určitě by vyhrály jen čistě bílé zdi, doplňky pak lépe vyniknou:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat