Rozvoz čerstvých květin – dokonalé gesto, které utuží vztahy i na dálku!

05.05.2020 | Bydlení a design

O tom, co se momentálně děje nejen u nás, ale i ve světě, vás nejspíš nemusíme informovat. Nastala doba, kdy téměř polovina lidí nechodí do práce a stejně tak děti a mladiství nenavštěvují školy ani školky. Navíc se prakticky nikdo z nás nemůže věnovat zábavním aktivitám, na které jsme zvyklí, ať už jde o návštěvy restaurací, kina nebo třeba divadla. Celá republika jednoduše řečeno sedí doma v izolaci pouze se svými nejbližšími. Na jednu stranu se jedná o dokonalou příležitost, jak utužit vztahy se svým partnerem či partnerkou a nejbližší rodinou. Na stranu druhou jsme však zároveň odříznutí od velké spousty přátel a vzdálenějších rodinných příslušníků, zejména pak těch starších, kteří spadají do rizikové skupiny.

Osobní gesto bez osobního kontaktu

Většina z nás vlastní mobilní telefon nebo má vytvořený profil na jedné či více sociálních sítích, díky čemuž můžeme s blízkými komunikovat pomocí moderních technologií. Pravda ale je, že telefonáty a zprávy osobní komunikaci nikdy nemohou nahradit a pocitu osamělosti nás zbaví pouze na chvíli.

Existují však různé způsoby, jak osobní kontakt v rámci možností nahradit. Dokonalým příkladem je rozvoz květin. Jestliže jste totiž někdy někomu darovali kytici čerstvých květin, tak si jistě pamatujete, jak se daný člověk okamžitě rozzářil. Stejný efekt bude mít toto laskavé gesto i v případě, že se o doručení postará někdo jiný!

Fleurop je víc než jen květinářství

Pokud však takové předání máte nechat na někom jiném, určitě by pro vás mělo být zásadní profesionální jednání. Radost a nadšení, které má čerstvě uvázaná kytice předat, by určitě nebyly tak velké, kdyby se o doručování staral nějaký protiva. Pokud tedy očekáváte naprostou profesionalitu, spolehněte se na společnost Fleurop.

O spokojenosti zákazníků Fleurop svědčí nejen dlouhá historie, která sahá až do roku 1908, ale především obrovská spousta spokojených zákazníků ve 150 zemích světa. V nich společnost spolupracuje s padesáti tisíci floristy a má na svědomí až 25 000 000 vyřízených objednávek každý rok.

Nejedná se však o jednotnou síť květinářství, jako tomu bývá u konkurence. Fleurop totiž spojuje ta nejlepší květinářství pod jejich vlastní značkou a stará se pouze o zpracovávání objednávek. O doručení květin se tím pádem postarají floristé, kteří jsou adrese doručení nejblíže, což zajistí jejich naprostou čerstvost.

Zavlažovací boxy – pro aktuální situaci jako dělané

Absolutní novinkou v sortimentu Fleurop, která posouvá doručování květin na další úroveň, je služba s názvem „Květiny poštou“. Jedná se o způsob doručování, u kterého není třeba, aby kurýr přišel s adresátem do kontaktu. Květiny tím pádem může zanechat přede dveřmi jeho bytu či domu a dotyčný si je poté sám bezpečně vyzvedne.

Nemusíte se obávat, květiny během čekání na svého majitele neuvadnou, a to zásluhou zavlažovacích boxů. Ty se skládají ze dvou částí kartonového boxu a takzvaného fresh bagu, v němž jsou ukryté samotné květiny. Obě části plní svou vlastní funkci a jsou vytvořené tak, aby plnily nejen praktickou, ale také estetickou funkci.

První, co obdarovaný uvidí, bude kartonová krabice se stylovým, avšak decentním grafickým potiskem. Hlavním úkolem krabice je především ochrana květin před mechanickým poškozením, ke kterému by mohlo při převozu dojít. O samotnou čerstvost květin se stará zmíněná fresh bag, který je zásobuje živinami a vláhou a taktéž disponuje na oko příjemným designem.

Objednávka těchto květin probíhá úplně stejně jako v případě klasických pugétů, avšak s tím rozdílem, že si vyberete pouze z kategorie „Květiny poštou“. Kvůli tomu, že zpracovávání těchto typů objednávek probíhá odlišným způsobem, je nelze s běžnými kyticemi v rámci jedné objednávky kombinovat. Doručení probíhá po celé České republice.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat