Komentáře k článku

Mirka K. 31.05.2020

Už jsem v minulosti zařizovala několik bytů, ale bohužel to bylo vždy podle aktuálních trendů a mé nálady. Plánujeme koupi domu a to už bych se řídila přesně těmito radami. Změny mám ráda a občas si doma vyměním jen pár doplňků. Teď na jaro jsem si pořídila nové závěsy a povlaky na polštáře od Cellbes a obývák hned prokoukl:)

ovace 27.05.2020

nejsem moc na změny

Mutrmatka 23.05.2020

Říká se je lepší vyhořet než stěhovat, ale já ráda upravuji byt, hlavně textiliemi, koberečkem, nový sběračem prachu (myslím tím nějákou keramickjou nebo proutěnou nebo dřevěnou věcičku na nic, jen na sbírání prachu), ale zase je to hezké doplnění interiéru. Teď u mi zbývá v domě jedna místnost a to tzv. kancelář, papírů halda, stoly plné to chci změnit .:-)

helus 23.05.2020

Rekonstrukci domu máme za sebou.

nea 23.05.2020

nemám ráda velké změny, jsem staromódní, no a co.....

xxkouckaxx 23.05.2020

já změny nemám ráda , čeká nás rekonstrukce obýváku a už dopředu z toho mám nervy

Změna je život! Já už ale měnit interiér nebudu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat