Komentáře k článku

Mutrmatka 20.06.2020

Že se jedná o letní úklid jsem nevěděla, ale přesadila jsem pokojovou květinu, jednu uschlou jsem vyhodila, vysála jsem celý dům, kromě půdy. Ostříhala a dala sušit bylinky. A nyní když vím, že jde o letní úklid asi počkám až bude sluníčko, ale ne na chcípnutí vedro. :-):-)

aster 21.06.2020

Uklízím tehdy, kdy je to potřeba a ne podle nějakých doporučení typu "jarní úklid" apod. :-P

nea 21.06.2020

Letní? To slyším poprve. Jarní to ano. Ale nejlepší je uklízet průběžně.

xxkouckaxx 21.06.2020

velké úklidy se u nás nekonají v žádnou roční dobu , uklízím průběžně podle potřeby

Uklízím průběžně celý rok a nebo velký úlid na jaře.

Uklízím průběžně celý rok.Velký úklid dělám na jaře a na podzim.A že bych měla dělat ještě letní úklid?No to ani náhodou,nejsem otrok baráku a celou zimu se těším na léto až budu moct trávit celý dny venku na zahradě a ne se potit v baráku s úklidem

aster 23.06.2020

Na jaře, v létě a na podzim nemám na takové pitomosti, jako je velký úklid, čas - to jsem ráda, když se mi daří barák udržovat v přijatelném stavu - uklízím v zimě (ne před Vánocemi) a pak to beru od půdy až po sklep.

helus 24.06.2020

UKLÍZÍME PRŮBĚŽNĚ PO CELÝ ROK.

Siraellen 18.07.2020

nechystám, uklízím průběžně

lendaben 06.08.2020

Já sem si vždycky říkala co použít na zašlý spáry.. drhnu to kartáčkem jak blbá a nakonec sem objevila takovej krem od mapei.. myslim fresca se to jmenuje a to je fakt pecka.. takže doporučuju k tomu úklidu použít i tohle, fakt pecka

Vasti1 11.09.2020

uklízím průběžně během celého roku

lendaben 24.02.2021

Jasný ale když to časem prostě vypadá zašle tak ta fresca fakt dobrá. Třeba na chalupě to třeba já tak často nečistím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat