Komentáře k článku

kamila76 20.09.2020

je krásné

nea 20.09.2020

dřevo je nejlepší

xxkouckaxx 20.09.2020

dřevo miluji , máme staré skříně a nábytek po prababičce na chodbě , je to teplý matriál na rozdíl od lamina

aster xxkouckaxx 20.09.2020

A navíc, když se dřevo někde odře, dá se to lehce napravit (dokonce i když je lakované) u lamina to tak snadné není.

aster 20.09.2020

Máme starý dřevěný nábytek po babičce a neměnila bych - je mi jedno, že to není "moderní" - má to úložný prostor, hezky to vypadá a lehce se to udržuje - ostatně hloupé poznámky v tomto duchu přejdou rychle každou návštěvu, která nakonec ocení pohodlné "nemoderní" židle, křesla a gauč, a to nemluvím o knihovně - máme spoustu knih a kamarádi, kteří jsou na tom podobně, nám závidí bytelné dřevěné police, které se ani po letech neprohnuly - do pracovny jsem nechala udělat velkou knihovnu na odbornou literaturu - taky ze dřeva *17*

Jura 20.09.2020

Navrch má jednu úžasnou vlastnost, časem získává patinu která mu dává osobitý vzhled. Jinak jsou fajn všechny klasické materiály jako dřevo, kámen, pálená cihla, železo. Z těch méně klasických se mi líbí beton ale to už je spíš do industriálu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat