V novém roce zavládne japandi

Pokud se chystáte v novém roce změnit interiér svého domu nebo bytu, pak by měl celý rok být pod vlivem nového trendu „japandi“. Chcete se dozvědět více?

I ten nejzarytější zastánce starých tradic bude letos určitě chtít změnit svůj interiér. Nejen protože jsme loňský rok strávili mezi vlastními zdmi tolik času, je budeme chtít změnit a nově využít. Ale i protože nás v mnohém ovlivní i nový trend v bydlení – japandi.

Co je japandi?

Japandi je složenina ze dvou slov „japan“ a „skandi“ – a nový trend spojuje oba světy, tedy ten japonský a skandinávský. Jak si to představit? Japonský design se potkává se skandinávským minimalismem. U japandi tak dominují čisté linie, neutrální barvy (nejlépe černá a světlá) a směs přírodních matriálů.

Jak si zařídit byt ve stylu japandi?

Už při prvním pohledu na byt ve stylu japandi poznáte ten rozdíl. Vládnout budou čisté a rovné linky na nábytku i doplňcích. A zatímco nábytek bude spíše světlý, doplňkům budou vládnout tmavší barvy jako hnědá, šedá nebo černá. Slovem doplňky se ale nenechte zmást a rozhodně nečekejte žádné útulné barevné polštářky. Jde spíše o vázu nebo lampu – nic dalšího se do minimalistického severského uspořádání nevejde. Interiér tak působí vždy čistě a uklizeně.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat