Přikryjte se kvalitní dekou s nádechem Francie

18.03.2021 | Bydlení a design

Největší evropská země známá nejen proslulou Eiffelovou věží nebo Vítězným obloukem, ale také kvalitním vínem a dobrým jídlem, že nevíte, o čem mluvíme? Francie je městem lásky, kam každoročně zavítá tisíce návštěvníků, aby si mohli plnými doušky užít tamní kulturu a historii. Asi proto nikoho nepřekvapí, že právě odsud pochází i velmi známá francouzská deka.

Ideální pro pár i „single“

Francouzská deka je oblíbeným typem přikrývky, která díky svým rozměrům plně uspokojí oba dva partnery zároveň. Nemusíte se tak bát, že byste se po celonočním boji probudili bez ní. Jejich obliba byla směřovaná vždy spíše do teplejších krajin, kde se jiné typy silnějších přikrývek s ohledem na počasí prostě neuplatnily. Přesto si našla cestu i do našich končin a získává si stále větší oblibu jak u párů, které pod ní sdílejí společný prostor, tak u jednotlivců, kteří si ji mohou pohodlně zmačkat i pod sebe a zabalit se do „ pohodlného hnízda“.

Romantika v posteli 

Když se více zamyslíme nad jejím významem, dojde nám, že na rozdíl od menších dek, může z psychologického hlediska v lecčems pomoci. Zatím co dvě menší deky jasně ohraničují prostor mezi partnery a dovolují jim oddělit své zóny intimity, jedna společná deka takový prostor neumožňuje. Naopak nutí partnery kooperovat, sdílet intimitu a učí je partnerskému životu. To může být na začátku pro nejeden pár náročné, stejně jako partnerské soužití, přesto pokud si na tento způsob dokážou zvyknout, je prokázáno, že vedou spokojenější partnerský život.

Pomůže i v rozdílnostech

Například při hádce nemůžete jen tak sbalit deku, polštář a odejít do obýváku, podvědomě vás to nutí řešit problémy a na více úrovních komunikovat. Zároveň to nutí muže, kteří jsou od přírody často méně kontaktní, sdílet se ženou jejich prostor, což ženy zvláště při usínání velmi často vyžadují. Jak jsme si ukázali francouzské deky v mnohém posunují a zároveň učí spokojenému partnerskému životu.

Ekonomická otázka

Navíc jsou francouzské deky i ekonomičtější, a to jak při prvotní investici, tak v průběhu času. Nákup jedné, byť větší deky, je méně nákladný, než koupě dvou dek. A stejná logika platí i při dokupování lůžkovin. Prostě v jedné dece se to lépe táhne.

Podívejte se na naši nabídku

Pokud vás článek zaujal, určitě u nás najdete, co hledáte. Kvalita českých lůžkovin vždy byla a bude vyhlášena i přes příval zahraniční produkce. Dejte nový rozměr vašemu vztahu a přidejte se k mnoha našim spokojeným klientům. Velký výběr kvalitních francouzských dek různých provedení najdete na internetových stránkách. U nás najdete i úžasné lůžkoviny všech materiálů a myslitelných barevných provedení. Pokud budete chtít poradit nebo třeba upravit lůžkoviny na požadované provedení kontaktujte nás a my se o vše postaráme.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat