Komentáře k článku

Pavla 27.04.2023

Nám byla bílá kuchyň celkem dlouho rozmlouvaná, ale ve výsledku barva je to poslední, i když jasně udělá to hodně. My spíš řešili materiál a podobný věci z čeho se staví pak i cena a třeba potom co jsme si našli nějaký info i tady https://www.facebook.com/institutzdravehobydleni/posts/pfbid0JUW3KCsHvyKEeeXZUXjjRs7aE12xHKy7xkSk22SCL8S5kdYUYiSxdzScZMZC8dPpl?__tn__=-R jsme výběr fakt nechtěli podcenit. Takže jsme zainvestovali, řešíme to s renomovanou firmou, co se kuchyním věnuje léta a už se těšíme až nám jí cca za měsíc přivezou. Budu mít konečně svoje království podle svých představ.

Dáša 20.11.2022

Bílá kuchyně vypadá čistě a luxusně. Ještě lépe vynikne v kombinaci se světlým dřevem. Sama bílou kuchyni mám a jsem za ni ráda. Dobře se kombinuje s doplňky, třeba se závěsy, s ubrusy apod. Já si doplňky pravidelně obměňuji podle sezony, takže bílý základ je prostě základ:) Přicházejí Vánoce a já u mám nakoupené krásné doplňky od Cellbes, které jsou v červeno-bílé barvě a s mou kuchyní krásně ladí:)

Siraellen 05.11.2022

bílá kuchyně se mi nelíbí

Alena 03.11.2022

Když je něco špinavé - není to barvou. Jen na té bílé to vidíte hned.

xxkouckaxx 02.11.2022

bílou snesu jen v určitém množství

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat