Newstalgia jako nový trend interiérů

Neznamená to ale, že neexistují takové interiérové trendy, které by to neumožňovaly. A to včetně nejnovějšího trendu interiérů, který bere internet útokem – newstalgia. 

I když všichni milujeme krásné věci a estetiku, ne každý z nás si může dovolit ten luxus vyzdobit celé místnosti v jednom specifickém stylu. Pro většinu z nás je interiérový design spíše o přidávání malých kousků najednou než o předělání celého prostoru, a tak i když je listování časopisy s dokonalými domy zábava, ve skutečnosti to často není možné. 

Neznamená to ale, že neexistují takové interiérové trendy, které by to neumožňovaly. A to včetně nejnovějšího trendu interiérů, který bere internet útokem – newstalgia. 

Jaká je newstalgia

Newstalgia, ztělesnění slov „nový“ a „nostalgie“, odkazuje na rostoucí trend začleňování restro interiérových kousků do modernějších designů pro zábavný a smíšený vzhled. To může znamenat přidání vintage odkládacího stolku do vaší skromné ​​chodby nebo použití retro inspirované tapety k vytvoření barevné stěny.

Lidé hledají předměty a prostory, které v nich doma vyvolávají vřelé a radostné emoce. Pro mnoho lidí je jejich dětství plodným zdrojem inspirace – vychytávky, hračky, hudba, filmy, nábytek, vzory, barvy, tvary a móda.

Nebojte se experimentovat

I když retro styl nemusí být pro každého, přijmout trend newstalgie je skvělý způsob, jak experimentovat se svými interiéry, pokud si nejste jisti, kde začít. Možná nejste připraveni proměnit celý svůj dům, ale přidání jednoho nebo dvou retro detailů vám může pomoci přidat do vašeho domova špetku zábavy bez přílišné námahy.

Neexistuje žádný ‚správný nebo špatný způsob‘, jak začlenit newstalgii do svého domova. Své stěny tak můžete změnit na plátno – a pověsit na ni vinylové desky, zarámovat klasické plakáty svých oblíbených filmů nebo nainstalovat tapety inspirované retro stylem.

Při výběru dekoračních kousků se nebojte odvázat a zaměřte se na to, co ve vás vyvolává radost a nostalgii, místo toho, abyste měli pocit, že musíte dodržovat jeden dokonalý styl.

Jakkoli může být přidání nových kousků do vašeho domova lákavé, upcycling je také skvělý způsob, jak přijmout trend newstalgie. Koneckonců, je to doslova dokonalý mix starého a nového. Recyklování nábytku je velmi udržitelný způsob, jak přidat do bytu newstalgii. Dopřejte vintage kusu nábytku, který jste našli, svěží lak v odvážném odstínu, který mu dodá váš vlastní novodobý šmrnc.

Tak, tady to máte. A s postupující tmou, kdy trávíme více času uvnitř na pohovce, jaký je lepší způsob oživení interiéru, než vnést do svého domova trochu retro stylu? 

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat