Vneste do svého života zářivou barvu

Chtěli byste svému bytu dodat pár barevných akcentů? Ukážeme vám, jak udělat svůj domov 2023 barevnějším a útulnějším pomocí jednoduchých kombinací.

Viva Magenta! Možná si to zatím neumíte představit, ale odstín červené v nějakém trendy bytovém doplňku velmi brzy zakotví i ve vaší domácnosti. Váza, obrázek nebo kobereček v trendové barvě pro rok 2023 může doslova vnést barvy do vašeho života a samozřejmě i do vašich čtyř stěn. Nápadný odstín přináší akci tam, kde dosud chybí, a zajišťuje tak méně smutku v každodenním životě. Dáme vám pár tipů, které můžete použít, abyste si lépe představili nový trendy doplněk i ve vaší domácnosti. 

Polštáře v purpurové

Zde platí méně je více, protože pokud jasnou barvu použijete v příliš velké míře, můžete rychle zastínit vše ostatní. Malé změny, jako jsou třeba polštáře, jsou proto pro vaši ložnici nebo obývací pokoj mnohem vhodnější. Tón červené barevné palety se krásně doplňuje s tmavšími modrými tóny, ale také s hezkou fialkou.

Vázy jako malé barevné skvrny

Pěkné dekorace na stolech nebo vysoká váza na podlaze také odliší a rozzáří zvolený prostor. Vázu můžete například naplnit vhodnými sušenými květinami a nechat ji tam celou zimu, abyste si ji dostatečně užili.

Závěsná dekorace jako akcenty

Ať už se jedná o vhodný obrázek nebo nástěnné hodiny s akcenty „Viva Magenta“, možnosti jsou rozmanité. Malé barevné doteky, jako je tento, ovlivní váš pokoj a udělá z něj útulnější prostor. Nebo co takhle vlastnoručně vyrobené makramé pro vaše květiny v trendy barvě?

Koberec místnost uvolní

Nedokážete si představit kus červeného koberce na zemi? Nemusí to být jen monochromatický designový kousek. Další odstíny červené a purpurové mohou také velmi přívětivě ovlivnit zbytek místnosti. Obecně platí, že kombinace různých barev a textur dělá místnost útulnější a živější.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat