S bazénovou plachtou ušetříte v dnešní době spoustu času

19.10.2023 | Bydlení a design

Každoročně je před námi hodně práce na zahradě, údržba trávníku si vyžádá své, podobně jako skleník plný rajčat a paprik. Máte doma bazén? A každé jaro vám trvá opravdu dlouhou dobu, než ho konečně připravíte na koupací sezonu? S dobře zvolenou plachtou si ušetříte práci a velkou radost budou mít i vaše děti. Stačí vám jen luxování a kvalitní chemie, bazén bude brzy k dispozici celé rodině. Stačí, aby se venkovní teplota dostala na příjemnou úroveň a vysvitlo slunce. Jinak řečeno, ke koupání si přece musíte objednat i vhodné počasí!

Využít ji můžete celoročně

Pořizovací cena rozhodně není vysoká, a když se zamyslíte i nad tím, jak dlouho ji vlastně budete používat, brzy zjistíte, jak se vlastně vyplatí její pořízení. Kvalitní plachta se vyplatí nejen pro zimní období, kdy chrání před mrazem. Na začátku podzimu ji připevníte a tím je proces zazimování dokončen, před začátkem koupací sezony ji jednoduše zase sundáte. Nemusíte proto na zimu vypouštět vodu, stačí, když ji upustíte po trysky, plýtvání rozhodně není v naší době, jakkoli namístě. A když nebude přát počasí, je možné tuto plachtu využít celoročně. Je velmi pevná, zabrání padání nečistot do vody a může se stát řešením přesně na míru bazénu. Problémem není ani jeho případný atypický tvar. Odpověď se totiž najde na všechno.

Vsaďte na firmu se zkušenostmi

Více než třicet let na trhu, to je vizitka firmy Jabor, která vyrábí nejen bazénové plachty, ale také zastřešení pro altány a pergoly. K dispozici je pětiletá záruka, díky níž je servis na dosah ruky. Případné poškození se tak brzy napraví, na začátku dostanete také sadu náhradních dílů a ochranný vak, který se hodí v létě, kdy nebudete plachtu používat. Co dalšího patří mezi výhody podobné ochrany pro váš bazén? Pokud jste dříve měli plastový kryt a z nějakého důvodu vám nevyhovoval, vězte, že plachta je úplně o něčem jiném!

  • Bezpečnost na maximum. Unese totiž nejen kočku, psa, dítě, ale také dospělého člověka.
  • Varianty Ekonomik a Top mají lakovanou úpravu, díky které vypadá plachta velmi elegantně.
  • Využití moderní technologie sváření a kvalitních materiálů z Belgie a Německa. Trvanlivost je zaručena.

Bude s vámi až patnáct let

Záleží samozřejmě na použitých materiálech, ale životnost až patnáct let nepředstavuje žádnou výjimku. Sváry jsou kvalitní a vydrží dlouho, moderní technologie jsou totiž mnohem dál než metody, které se využívaly ještě na přelomu tisíciletí. Při výběru rozhodně nemusíte spěchat. Důležitou roli totiž hraje i barva. Sladění plachty s dalšími prvky na zahradě je nezbytné. Jde v každém případě o pomocníka, jehož oceníte nejen ve chvíli, kdy si chcete dopřát první odpoledne plné koupání ve společnosti vaší rozkvetlé zahrady.

A co plachta na pergolu?

Pokud si chcete užít posezení s přáteli i během nepříznivých teplot nebo jiných rozmarů počasí, je vysocepevnostní plachta na pergolu vhodným společníkem. Obvodové zavírání na otočné třmeny, které je elegantní a jednoduché, snadná instalace a také odolnost vůči ohni nebo mrazu. Jinými slovy, celoroční provoz je určitě možný, stačí zajistit vytápění, aby se vám pohodlně odpočívalo! Materiály z nichž je plachta vyrobená, znamenají krok vpřed v ohledu bezpečnosti. Výhodou je také vysoká nosnost, která činí až 150 kg na každý metr čtvereční plochy. S údržbou si nemusíte dělat starosti, díky lakované úpravě bude velmi snadná. Díky využití technologie vysokofrekvenčního svařování je zajištěná pevnost a odolnost i vůči dlouhotrvajícímu dešti.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat