Vaření v páře – samozřejmost, ale pečení s párou?

02.10.2013 | Bydlení a design

Jste milovníci zdravého vaření? Sledujete výživové či nutriční vlastnosti pokrmů, které připravujete? Pokud ano, vaření v páře pro vás nebude neznámé. Ale co říkáte pečení s párou? Zní to nezvykle, ale je to skutečnost, alespoň u Fagoru.

Pečicí trouby Fagor jsou totiž navrženy tak, aby díky systému Avanssis pekly jídlo šetrnějším způsobem, a tím pádem dokážou upéct chutnější pokrmy a v neposlední řadě i sama trouba zůstane díky použití páry čistější.

Tato unikátní technologie automaticky řídí vlhkost uvnitř trouby a zajišťuje, že příprava jídel je zdravá, udržuje v potravinách vysoký obsah vitaminů a nízké množství tuků.

Pečicí trouby Fagor s připařováním zaručují zachování nutričních hodnot potravin, jejich chuť, barvu a přirozený vzhled. Díky zachování těchto vlastností jsou výsledné pokrmy lahodné jak oku, tak jazyku, ale především prospívají vašemu tělu.    

Pyrolytická  trouba Fagor s parní funkcí 6H-876 ATCX

Trouba má 15 programů, z toho 3 programy kombinované s párou, obsluhu usnadňuje přehledný elektronický displej s dotykovým ovládáním. Trouba nabízí Cooking Book (kuchařku) s 23 recepty pro kombinované vaření v páře a 26 recepty pro běžné pečení.

Pokud budete péct např. cukroví, můžete  využít speciální plech Lissium a troubu si díky systému Booster rychle předehřát.

Práci s připravovaným pokrmem usnadní automatický samovýsuv Impuls, díky kterému můžete vařit pohodlněji, snadněji a bezpečněji, protože se nemusíte dotýkat pečicího plechu, který automaticky vyjede sám po otevření trouby.

Dvířka mají 4 skla z nichž dvě jsou termoreflexní a pro snadnou údržbu je lze bez nářadí vymontovat. Kovová část dvířek i ovládacího panelu má ochranu proti otisku prstů, takže ani vaše dítě se nepopálí a nezanechá na ní otisky svých prstů.

Díky systému pyrolýzy se s jejím čištěním vůbec nenadřete, troubu není nutné čistit klasickým způsobem, ale trouba se vlastně vyčistí sama. 

Spotřebič je v energetické třídě A -20 %.

Pyrolytická trouba Fagor s parní funkcí zakoupíte za 24.990 Kč i s 50měsíční zárukou.
Speciální nabídku trub Fagor je možné najít na www.fagor.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat