Stylově zařízený obývák do 10 tisíc? Jde to!

28.10.2013 | Bydlení a design

Zařizujete si byt, nebo přemýšlíte, že už by si váš obývací pokoj zasloužil nové vybavení, ale bojíte se,že svou peněženku přivedete k bankrotu? Na takový strach klidně zapomeňte!

Společnost IDEA, která v České republice tradičně prodává kvalitní skandinávský nábytek, nabízí řešení přesně pro vás. Vybavení obývacího pokoje totiž pořídíte i s omezeným rozpočtem, aniž byste se museli bát, že budete muset rezignovat na kvalitu.

Začněte stěnou…

IDEA nabízí pestrou škálu obývacích stěn a sestav. Vybírat můžete pokojové stěny z prvotřídního borovicového masivu, ale i z oblíbeného bukového dřeva či bílého ořechu.

K vyhledávaným produktům patří atraktivní pokojová stěna v barevném provedení buk, která obsahuje otevřenou policovou stěnu s prostorem pro TV a dále skříňku s dvířky a zásuvku. Praktickou součástí je i prostor pro uložení CD nebo DVD.

Výhodou je kombinovatelnost jednotlivých dílů obývacích stěn, takže si pokoj zařídíte přesně podle svých představ. Záleží jen na vás, kam umístíte televizor, kde uložíte knihy nebo vystavíte drobné dekorační předměty. Úžasně se ve vašem obýváku bude vyjímat například stylová, ale zároveň praktická stěna Swinger, kterou navíc můžete pořídit jak v klasické barvě ořechu, tak i v elegantní bílé.

Většina lidí si nedovede představit obývací pokoj bez pořádné knihovny. V IDEA si můžete pořídit za rozumné ceny kvalitní knihovny klasické i z masivu, v nejrůznějších provedeních – s dřevěnými či skleněnými dvířky, v nejrůznějších barevných variantách.

… a pak se pusťte do pohovky

Pohovka je už nedílnou součástí obývacích pokojů, často je ale také jednou z nejdražších položek v nákupním seznamu zařízení bytu. Toužíte-li po moderní, stylové pohovce, ale nechce se vám za ni utrácet celou výplatu, má pro vás IDEA řešení.

Z její nabídky si jistě lehce vyberete typ i barevné provedení, které vyhoví vašim představám (trendy barvou je stále modrá, tu nabízí třeba nadčasová pohovka Art; a pokud by vám modrá nevyhovovala, pohovku Art si můžete pořídit hned v několika barvách).

Pokud chcete používat pohovku i jako postel nebo u vás často přespávají hosté, určitě vám přijdou vhod rozkládací pohovky, které IDEA nabízí. Všechny pohovky jsou vyrobeny z kvalitních, odolných materiálů a s pevnou nosnou konstrukcí.

Alternativou pohovek mohou být válendy, které kromě příjemného posezení či poležení nabízejí i praktický úložný prostor, který oceníte, především pokud bydlíte v malém bytě. Za výhodnou cenu v IDEA pořídíte například válendu s úložným prostorem, polyuretanovou matrací a bavlněným potahem nebo je pro vás připravena válenda s pružinovou matrací, a také v tomto případě je k dispozici úložný prostor. Příkladem je válenda Tina nebo Sára.

A nakonec křeslo se stolkem

Konferenční stolky zdaleka nemusejí být jen odkladové plochy, ale mohou se stát i trendy dominantou celého pokoje. Přesto IDEA nezapomíná ani na jejich praktické využití – horní desku konferenčního stolku můžete využít k odkládání drobného občerstvení nebo nápojů, a pokud je stolek vybaven i dolní deskou, ta vám může posloužit třeba k uložení ovladačů od televize, videa apod. V IDEA naleznete moderní konferenční stolky z oblíbených dřevěných materiálů, jako je buk, borovice, ořech nebo smrk. Příjemně působí vzájemná kombinace dřeva a čirého skla, případně kovu. Sklo, z něhož je vyrobena horní deska, je tvrzené, a proto se nemusíte obávat rozbití při nechtěném úderu do desky stolku. Vybrat si opět můžete z několika typů barevného provedení, tak aby stolek zapadl do vašich představ. Navíc v IDEA můžete pořídit i stolky z masivu, podobně jako knihovny. Neotřelým a moderním designem vás jistě osloví stolek Rimini, který je rovněž k dostání v několika barevných variantách.

Také z nabídky křesel si v IDEA jistě vyberete, nabídka je pestrá nejen co se tvarů a barevného provedení týká, ale můžete si být jistí, že si domů odvezte skutečně kvalitní „kousek“. Za dostupné ceny IDEA nabízí křesla, jež pocházejí z dílen spolehlivých a osvědčených výrobců. K vyhledávanému zboží patří masážní křesla Bob, kdy si můžete vybrat z odlišných barevných provedení. Tato polohovací křesla vašemu znavenému tělu zajistí dokonalou relaxaci a také vás zaujmou elegantním vzhledem (potah imituje broušenou kůži). Součástí křesla je výsuvná podnožka a celý mechanismus je elektricky napájen. K dispozici vám bude pět programů, včetně nastavení času. Libovolně nastavit si můžete oblast masáže – záda, stehna nebo vzájemnou kombinaci.


TIP REDAKCE:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat