Vánoční úklid nemusí být stres

01.12.2014 | Bydlení a design

Nevěříte? Vyzkoušejte úklid s párou! Multifunkční parní čistič a vysavač TUTTOLUXO 6SB dokonale změní způsob úklidu a čištění v českých domácnostech a ocení jej jak ženy, tak muži. S párou je úklid velmi jednoduchý, výrazně rychlejší, levnější a s lepším výsledným efektem. K čištění si vystačíte pouze s obyčejnou vodu, žádné další speciální čisticí prostředky nepotřebujete. S horkou párou navíc odstraníte spoustu bakterií a roztočů z koberců, gauče, matrací a dalších měkkých ploch. Propařením těchto předmětů do hloubky se můžete s těmito nepříjemnými společníky rozloučit…

Horká pára svou teplotou kolem 150 °C dobře odmašťuje, čistí a změkčuje silnější vrstvy nečistot, dokonce i zaschlé barvy. Navíc z přístroje vychází pod tlakem, a proto se dostane i do míst, kde je úklid s běžnými čisticími prostředky prakticky nemožný. Její schopnosti proto oceníme zejména při úklidu nerovných ploch, jako jsou vroubkovaná či zrnitá skla, protiskluzové podlahy, toaleta, obklady a spáry kolem nich, textilní povrchy a další. Velmi dobře se dají vyčistit i členité křišťálové lustry, broušené sklo, meziokenní žaluzie, keramické sošky a spousta dalších předmětů.

Pára rozpustí špínu a vysavač ji hned vysaje!

Zamiřte parní tryskou na znečištěné místo a uvidíte, jak se i ta nejodolnější špína začne rozpadat. Tím nastává okamžik, kdy lze tuto špínu vysát. Pomocí TUTTOLUXO 6SB můžete současně vysávat a pomocí páry čistit místa, u kterých jste to dosud považovali za nemožné! Stačí jen jedním prstem nastavit sání. Rychlost sání lze rychle zvyšovat či snižovat přímo z rukojeti, a to bez vypínání, bez jakéhokoli úsilí a bez zvýšené spotřeby energie!

Vysávání a čištění podlah nemusí již být neoblíbenou domácí činností. Tento ekologicky šetrný domácí pomocník nejen čistí, ale zbavuje domácnost mikroskopického prachu a bakterií bez použití chemikálií nebo papírových sáčků, čímž přispívá ke zdravějšímu domácímu prostředí. Právě uvnitř budov se totiž nachází levné stavební materiály, kouř, plísně nebo roztoči, kteří mohou být příčinou stále se zvyšujícího počtu alergií, astmatu, problémů s průduškami nebo dýcháním.

Nejširší využití horká pára nabízí v kuchyních, kde se pracuje s mastnýma rukama, při vaření se dostává množství mastnoty do ovzduší a také podlahová krytina trpí. Všude přitom najdeme různé spoje, lišty a hrany, které se při utírání hadrem nebo houbou udržují v čistotě jen velmi obtížně. Párou se dá efektivně udržovat v čistotě sporák, trouba, mikrovlnka, kuchyňská linka, digestoř, podlahy, radiátory a všechny další používané přístroje. )

Potřebujete vyžehlit záclony a závěsy? S parní žehličkou žádný problém!

Žehlička TUTTOLUXO 6SB (součástí přístroje) nabízí jedinečné funkce dezinfekce a osvěžení oděvů. Díky systému neustálého doplňování vody je zajištěn nepřetržitý přísun páry během žehlení - pro svislé i vodorovné. Žehlička je šetrná i k těm nejchoulostivějším materiálům, včetně hedvábí, manšestru, vlny, kašmíru… S párou snadno vyžehlíte a osvěžíte pomuchlané záclony, závěsy, kabáty nebo košile, oblečení načichlé z restaurace zbavíte zápachu, vydezinfikujete límce u sak a kabátů a tím výčet zcela jistě nekončí.

Recenze spokojené zákaznice: S párou uklidím vždy dokonale

„Protože jsem v oblasti úklidu lehce pokrokový typ, vytírání rukama mi nesedí. Pokud si můžu něco ulehčit nebo udělat jinak, tak to dělám jinak. Takže jsem hledala něco, co by za mě vytíralo. V parní mopy za 1 500 Kč jsem ale neměla moc důvěry. Nápad, že se dá jedním přístrojem vysát a zároveň vytřít, mi přijde úžasný, a proto padla moje volba na Tuttoluxo 6SB. Už druhý úklid s tuttoluxem mě definitivně přesvědčil, že jsem udělala dobrý nákup,“ popisuje svou motivaci k nákupu multifunkčního čisticího systému tuttoluxo paní Kateřina Zouharová. Čtěte celý rozhovor S párou uklidím vždy dokonale.

TUTTOLUXO 6SB se navíc pyšní energetickou úsporností a luxusním černým nebo zlatým designem (zlaté TUTTOLUXO 6S). Unikátní vysavač v sobě spojuje šest přístrojů se šesti jedinečnými funkcemi v jednom a nabízí navíc tři patentované systémy Zepter a bohatou sadu příslušenství.

Více informací o Tuttoluxo 6SB na www.zepter.cz, www.zepterclub.cz, infolince 311 331 888 nebo e-mailu: info@zepter.cz. Objednejte se na prezentaci výrobku a sami se přesvědčte o jeho kvalitách!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat