Komentáře k článku

dotaz 17.11.2011

1. Jak může ovoce či zelenina ztratit vitamíny při styku s kovem? KECY 2. Už někdo z Vás cítil na rozkrojené části nějakou kovovou pachuť? KECY 3. Tvrdost kvalitního kovového nože je o něco málo menší než keramického - ale keramický doma nenabrousíš

Jolana G. 15.12.2016

Možná, že všechno kecy jsou, ale mně se s keramickými noži dobře krájí. Mám sadu od <a href="https://www.royaltyline.cz/keramicke-noze-2/sada-4-keramickych-nozu-rlc4-skrabka/“>Royaltyline</a> a jsem s ní spokojená. Krájím s ní teda jen zeleninu a ovoce. Na maso a pečivo mám nože kovové. Skrabka pracuje taky dobře. Je ale fakt, že jsem na ty ože dost opatrná, bojím se nárazu, abych si je nerozbila...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat