Komentáře k článku

Lemon De Mont 14.12.2011

Mě osobně příjde že je uplná hloupost dětem mobily zakazovat! Naopak.. myslím že je správné aby je měli..mohou tak včas pomoci někomu kdo potřebuje rychle záchranku a nebo taky sobě..v dnešní době je mobil něco nepostradatelného a díky němu máte své děti jak se říká pod dohledem a víte že když se něco semele zavolá vám...máte jistotu takže podle mě mobili ano ;DD;-)

Eduard Swift 02.11.2011

Lidi o že má vaše dítě mobil je dobře, hlavně mu ho dejte představte si co by dělalo když ho někdo vezme do dodávky bez mobilu nic neudělá stačí když mobil bude jen zaplý a vaše dítě najde policie přes signál co mobil vydává a že to způsobuje víc dopravních nehod je hloupost stačí když na něho někdo zavolá přes ulici nebo se nerozhlédne nebo uvidí kočku atd.A mp3 myslím že menší deti moc hudbu neposlouchají dokud nato nebudou mít věk do té doby je to nebude bavit. :-D:-D:-D:-) Eduard Swift 14 let

verruninka 17.10.2011

Hm....Zajímaví téma ale já jsem tomu příklad......není den abych nešla že školy s empetrojkouu v uších :-D asi bych se tomu měla XD ani nápad poslouchání hudby je můj celej svět každý den si musím stopro pustit nákou písničku :-P *1* :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat