Komentáře k článku

Alena 01.05.2019

Holky nebyla jste prosím některá na porodu císařským řezem? jak moc to po porodu bude bolet? a budu muset užívat analgetika?

Jitka Alena 03.05.2019

Určitě nějaké analgetikum užívat budete, ale výběr je na vás, já jsem si třeba před porodem objednala pumpičku, která mi pumpovala analgetikum přímo do rány.

Alena Jitka 05.05.2019

A jak dlouho to ta pumpička pumpuje do rány? kolik se za to platí?

Jitka Alena 06.05.2019

Před porodem musíte jít do lékárny, kde můžete pumpičku za 4 tisíce korun objednat, nasazuje se ihned po porodu do rány na 3 dny, pumpičku máte připevněnou na břiše.

Jana 26.08.2013

Já jsem zase pořád poslouchala "Nemáš to břicho nějaký malý? A seš si jistá, že je v pořádku? Jako jestli vůbec roste..." A pak "Už víš, co to bude?" "Holčička." "Ahaaa, hmmm....z toho si nic nedělej, třeba se to povede příště."

Martina 14.01.2012

Mám tři týdny do porodu a jedna známá se mě nedávno ptala zda ještě hodlám přibývat. V předchozím těhotenství jsem to řešila tím, že v garáži nasedla do auta, vyjela a pak zas jen zajela a jinak nevycházela. Teď na to kašlu a je mi líp. Dále mi vadí jakou důležitost někteří lidé přidávají pohlaví dítěte. Copak nikdo už nedokáže pochopit, že opravdu nejdůležitější, když se to vůbec povede a dítě se narodí zdravé??? Mám pocit, že některé matky si myslí, že ultrazvuk byl vynalezen jen pro určení pohlaví. Není to nuda, když maminka předem rozhlašuje nejen pohlaví, ale i jméno. pak už není žádné překvapení. Vždyť jsou pouze dvě možnosti. Nás a naše okolí čeká krásné třetí překvapení a neměnila bych :-)!!!!!

Nikol 15.12.2011

me vadi otazky zda-li si to necham.mam 2 leteho syna.a co je komu do toho?sada nevim jestli si to necham.mam obavy ze 2 male deti nezvladnu,ale kdo vi.Musim jeste premyslet.

Nikol 15.12.2011

me vadi otazky zda-li si to necham.mam 2 leteho syna.a co je komu do toho?sada nevim jestli si to necham.mam obavy ze 2 male deti nezvladnu,ale kdo vi.Musim jeste premyslet.

BAJA 04.11.2011

JAK SE MIMI NARODÍ, TAK JE JEDNOZNAČNĚ PO VOLNOSTI, PO ZÁBAVĚ, CO JE TO ZA BLÁBOL,ŽE TO TAK NENÍ,ZMĚNÍ SE ŽENSKÁ A JEJÍ ŽIVOT OD ZÁKLADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna 25.10.2011

tak ked som bola tehotna a finišovali sme tiež sa ma vkuse pýtali a nerodiš ako sa cítiš .... vkuse ma kontrolovali...manželovi som povedala že ak budeme čakať druhe poviem im iný termín (o mesiac neskôr) aby som nemusela 5x denne počúvať...všetko v poriadku?ako sa cítiš? jooooooj šalela som *4* ...rovnako ako ked ma každý ošahával ...radšej som sa zatvorila doma....a aj ked ma niekto ošahal po brušku pekne som im to vratila a teiž som ich pohladkala po bruchu nech vedia ake to je !!!!!!!

Kamila 21.04.2011

Mě moje kamarádka překvapila větou:Snad si to necháš vzít.

Zuzana 21.04.2011

no otázka ,,Anecháš si to?" je dost neurvalá.... když se mě na to zeptal soused tak jsem chvíli váhala co mu řeknu a nakonec jsem se nad to povznesla a řekla že ano.... snažím se takové otazýky nepřipouštět :o)

eM 05.04.2011

tady dobrá otázka na čerstvě těhotnou je "a necháš si to?" :-(

Martina 29.03.2011

Já pořád dokola slýchávala otázku,jestli náhodou nečekám trojčata (čekala jsem pouze jednu princeznu) a nějak mi to nevadilo...Spíš mi na konci vadila otázka, "Kdy už budeš konečně rodit??" A od manžela "Tak co,mámo...jedem??Budem už rodit???" Na tohle jsem měla už normálně averzi...:-D:-D

Barča 24.03.2011

Hehe, Hani, to ouplně ze života ))))

Hana 24.03.2011

Já bych ještě přidala větu od tchýně, která si přeje vnuka a sono ještě nebylo: " Jakpak se dnes má náš malý?" a samozřejmě se narodila krásná holčička *1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat