Výchova jako řemen, nebo pozitivní rodičovství?

17.03.2011 | Děti a rodina

Bety.cz vás zve na čtvrtý seminář Pozitivní rodičovství. Tématem osvětově vzdělávacího semináře pořádaného Nadací Naše dítě v rámci kampaně Pozitivní rodičovství je tentokrát skloubení potřeb dítěte s potřebami rodičů a vytvoření harmonického zázemí pro všechny členy rodiny. Přináší mimo jiné vhled do nového životního stylu ve spojení s terapií pevným objetím podle PhDr. Jiřiny Prekopové.

Přednášejícími jsou uznávaná dětská lékařka a psycholožka MUDr. Taťjana Horká a PhDr. Jaroslav Šturma. Zaměří se na způsoby zlepšení vzájemných vztahů rodičů a dětí. Chybět nebudou ani praktická cvičení, diskuse, názorné ukázky a další podněty potřebné k harmonickému sladění potřeb dítěte s rodiči v praxi a jejich uzpůsobení jednotlivým vývojovým stupňům dítěte.

Dále se dozvíte více o Terapii pevným objetím podle etiky PhDr. Jiřiny Prekopové. Oba přednášející jsou žáky a nejbližšími spolupracovníky této celosvětově uznávané psycholožky.

Seminář se koná ve středu 30. března 2011 od 9. 30 do 16. 00 hodin v budově Justiční akademie v Praze. Účastnický poplatek je 600 Kč a zahrnuje také celodenní občerstvení včetně oběda. Přihlášky posílejte do Nadace Naše dítě nejpozději do 24. března 2011.
Přihlášku a více informací naleznete na www.nasedite.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat