Myšlenky, které se ženám honí hlavou při porodu

Porod je jeden z nejhůře popsatelných zážitků v životě ženy. Dokud ho sama neprožijete, těžko si dokážete představit (navzdory spoustě informací), jaké to bude, až se vaše miminko rozhodne podívat na svět.

A jako prvorodičce se vám bude honit hlavou celá řada otázek a myšlenek. Třeba ty následující:

1. Co to bylo? To mi jako praskla voda? A nepočůrala jsem se jen trochu? Co máme dělat? Kde mám Google? A sakra, tak to vážně byla voda… Ten Google je teda chytrej. Co mám dělat teď?

2. Samozřejmě, porodnice, vždyť vím, ne? A jako z udělání jsem se nestihla ani osprchovat, mám oloupaný lak na nehtech a o chlupech na nohou, co teď připomínají gorilu, ani nemluvím.

3. Můžu se jít aspoň namalovat? A oholit si ty příšerný nohy? Au, sakra, tak ne, kašlu na to, jedem rodit.

4. Vida, stihli jsme to. Co teď? Kde je někdo, kdo se o mě postará? Co jsem to tehdy četla o tom, že někdy dojde při tlačení k úniku stolice? Prosím, prosím, prosím, ať se mi to nestane!

5. Tak fajn, přípravy máme za sebou, to nebylo tak zlé, jak jsem se bála. Vida, další kontrakce, ta byla vážně silná… Ale to jsem taky, mě jen tak nic nerozhází. Kdepak na mě s epidurálem, pěkně všechno přirozeně. To zvládnu. To zvládnu. To zvládnu.

6. Páni, připadám si jak na přehlídce. Tak kdo se mi chce ještě podívat mezi nohy? Teda ne že by mi to nebylo jedno. Čím víc lidí vidí, co se děje, tím líp. Nebo ne? No to je fuk.

7. Hm, ne že by nebylo úžasné, jak se můj miláček snaží povzbuzovat a tak, ale copak jsem nějaký fotbalový tým? A ne, MY nerodíme, JÁ rodím. Ty tu sedíš, držíš mě za ruku a fandíš. Je to fajn, ale brzdi.

8. Au, tak tohle je vážně horší a horší. Copak nedokáže někdo na začátku 21. století přijít s nápadem, jak to udělat mnohem snáz a bezbolestně?

9. Tak a dost! Jestli ještě jednou uslyším, jak skvěle si vedu, začnu křičet. Tím myslím ještě víc, než už křičím.

10. To mi chcete do zad bodnout tuhle obří jehlu? Ale co, jen do toho, cokoli je lepší než ta bolest.

11. A dost, já už nechci rodit. Můžete to někdo zastavit?

12. Jo, a už nikdy nebudu mít sex. NIKDY! Odejdu do kláštera. I s dítětem. A na chlapa už se nikdy ani nepodívám.

13. Já ale nemůžu zatlačit víc! Tak si to zkuste sami! Já. Už. Nechci. Tlačit!

14. Píp. Píp. Píp. Píp. Doufám, že chudák to dítě v mých porodních cestách neslyší, jak barvitý slovník jeho maminka má.

15. Páni, tohle je moje dítě! MOJE DÍTĚ! To je to nejkrásnější a nejúžasnější miminko na světě! Kašlu na porod, to nic nebylo, vždyť jsem máma!!!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat