Otestujte se, jestli už vám z rodičovské neměkne mozek

Než jste si pořídila děti, nedokázala jste pochopit, jak je možné, že vaše kamarádky-mámy mohou vůbec přežít, když se většinu času zdají tak „mimo“. Jenže zkuste si být tři a více let zavřená doma ve společnosti miminek a batolat. To je pro lidský mozek docela zápřah!

Schválně, jestli se v některých z následujících řádků poznáte...

Neustále hledáte klíče

A to jste je teď měla v ruce! Tak znovu – botník, kabelka, zámek, kuchyňská linka, kočárek, kabelka, podlaha, umyvadlo v koupelně, kabelka, držák toaletního papíru, dětská postýlka... Prostě se kouknete všude a nikde nejsou! Nakonec zjistíte, že jste je celou dobu držela v ruce.

Proč jsem sem šla?

Otevřete spižírnu a několik minut se marně snažíte vzpomenout, pro co jste do ní vlastně šla. Krupička? Rýže? Ovesné vločky? Nakonec se vše vysvětlí – původně jste šla do ložnice pro čistou plínu...

Co budeme dnes dělat

Ráno jste sice měla docela pěkně připravený plán dne. Jenže jak hodiny ubíhají a je jasné, že plány a realita jsou občas dost vzdálené, večer už si ani nevzpomenete, co jste to vlastně chtěla dělat.

Zlaté seznamy

A protože se už znáte, všechno si pěkně píšete na papír. V seznamech jste najednou přebornice (co nakoupit, co udělat, kam zajít, komu zavolat...). Dokonce už máte i seznam seznamů!

Dobrá večeře

Překonala jste se a zadělala na koláč. Je vám ovšem divné, že ještě nevoní po celém bytě, a tak se jdete podívat, v čem je chyba. V nezapnuté troubě...

Hynku, Viléme, Jarmilo!

Občas si prostě pletete jména. Manželovi říkáte Lucinko, Lucce Tomášku, a jak se jmenuje Tomáš, to vám prostě vypadlo (vždyť je nejmladší).

O tom svém ani nemluvě

Vždyť pro své okolí jste už nějakou dobu „Lucinčina maminka“, „maminka od Tomíka“ apod. Manžel vám navíc říká „miláčku“. A pak se v tom vyznejte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat