Komentáře k článku

Jan Hubený 26.03.2017

Proč ten chytrolín kazí radost rodičů,krásných a chytrých děti?

Jan Hubený 26.03.2017

No nevím jestli mám dostatek informací,ale ještě jsem neslyšel, že by se při umělém oplodnění rodily děti s autismem a pod.

skarlettka Jan Hubený 26.03.2017

Ale ano, pokud žijete v lékařském prostředí, tamse o mnohých problémech ví. Ale nemluví se o nich, protože jde o obrovskou komerci.

saša 31.03.2017

Můžu se přidat, máme v rodině hned tři. Jsou fakt hodně jiný, jakoby neměly duši. Jsou to samé holky. Vypadají sice celkem hezky , ale jenom na první pohled. Jsou jak bioroboti. Čím jsou starší tím je to víc vidět.

Ája saša 24.04.2017

a v tvojí hlavě jako v pořádku??? Bioroboti???? Děti z IVF když se podaří jsou úplně normální!!! Možná normálnější, než řada přispěvatelů tady...

denisa 31.03.2017

Nikdo neví , co bude z umělých dětí v budoucnu. Zatím je to jen byznys na zoufalcích. U sousedů maj taky hned tři holky. Dokonce dvě jsou dvojčata. Je to umělý hnus, už teď jsou všechny mimo a je to vidět . Jenom jejich máma dělá , že je vše OK. Chudák. ženská.

Josef 02.04.2017

Šedý text na bílém pozadí mohl vymyslet a trvat na něm i přesto, že mnoha lidem vadí, mohl jenom ZABEJČENEJ IGNORANT, který nedokáže přiznat chybu. K článku: Žena, když chce uspokojit svůj mateřský pud, je ochotna učinit cokoli, i kdyby jí ta živá hračka měla vydržet třeba jen 20 let a pak zemřít. Riskne cokoli, obětuje cokoliv, kohokoliv. Ta potřeba tu prostě je, je tady teď a co bude pak, není pro ni důležité. Najde si jakoukoliv výmluvu, odůvodnění. Upřednostní svůj "zájem" i před zájmem toho dítěte. A před varováním strčí hlavu do písku jak pštros. Někteří muži to mají podobně, i když z trochu jiných důvodů (dáno biologicky) Samozřejmě, že vše, co je proti přírodě, je špatné a spolehněte se nato, že se to lidstvu vymstí!

Michael 02.04.2017

* Chápu velice dobře řadě manželství mít vlastní dítě získané přirozenou cestou a tím naplnit smyl života a umělé oplodnění je jednou z posledních možností. Nicméně si myslím, že slova doc. Gagneux nejsou lichá a je potřeba se zamyslet, zda si zde nehrajeme trochu na Boha. Vědá sice pokročila, ale dosud známe pouze stále nepatrnou část tajemství života. Proč nehledat snažší i když ne bezproblémovou cestu -oadopci. Kolik dětí zůstává odložených v ústavech aniž by kdy poznaly prostředí skutečné rodiny? Neudělali bychom pro tyto děti dobrý skutek?

Milada Michael 02.04.2017

Jsme sice věřícimi, ale nikoliv bigotní. Svou víru spíše prokazujeme svým příkladem a nikoliv otlačováním kolen při modlitbách v kostele. Měli jsme dvě možnosti, a to oplodnění in vitrio nebo adopci. Rozhodli jsme se i přes veškeré obavy rodiny i přátel pro přirozenější adopci. Myslím, že je málo rodičů kteří dali svým dětem tolik lásky a děti, které by tuto lásku tak vrátilo. Máme dnes milovanou a milující dospělou dceru, která nam vždy dělala radost a dala tři vnoučata. Nikdy, nikdy nebudeme dost děkovat "Prozřetelnost" za toto naše rozhodnutí.

offroad 05.04.2017

Muj kámoš z Plzně má tak nějak skoro nechtěně taky tři a taky zrovna holky. Ta jeho si je v pomatení smyslů nechala nasázet a on je teď má hlídat. No nevypadá, že by ho to bavilo. A haranti to poznaj, žes je tak moc asi nechtěl.. Nebyli udělaný z lásky. Co mu řeknou až to zjistěj ?

rudý 12.04.2017

Naše holka taky ze zkumavky...začla chodit do školy a blbá jako dub. Její rodiče dělají že se nic neděje. Oslové

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat