Přípravy na Velikonoce. Co dát malým koledníkům?

17.03.2016 | Děti a rodina

Možná myslíte, že Velikonoce jsou ještě hudbou daleké budoucnosti, ale nepodceňujte přípravu na ně. Za chvíli totiž budou všechny obchody vykoupené a vy nebudete mít co nabídnout malým koledníkům!

Klasická velikonoční vajíčka k jarním svátkům prostě patří, ale co si budeme namlouvat – malí koledníci z nich nadšením bez sebe nejspíš nebudou a ti větší je použijí spíše jako zbraň při pouličních velikonočních soubojích (proč myslíte, že je na velikonoční pondělí všude na chodnících tolik rozbitých vajec?).

Zkuste letos koledující děti překvapit i něčím trochu méně tradičním. Namísto čokoládových figurek a vajíček, kterých budou mít tak jako tak plné košíčky, jim nabídněte šťavnatá lízátka Chupa Chups!

Největší radost jim uděláte Chupa Chups sáčky. Jak pak by ne, když v jednom sáčku je hned deset 12g lízátek  pro velké koledníky nebo dvacet 6g lízátek pro ty malé.  A těch příchutí – kolové, jablíčkové, jahodové, třešňové, jahodovo-smetanové, malinovo-vanilkové, kyselá lízátka... Anebo jim jednoduše připravte velkou mísu se směsí lízátek ze všech sáčků a nechejte malé návštěvníky s pomlázkou namíchat si vlastní „koktejl“ chutí přesně podle jejich vybíravých jazýčků.


Mimochodem, se sáčky Chupa Chups dětem nedáváte jenom sladkosti, ale i spoustu zábavy! Na Velikonoce totiž Chupa Chups připravila speciální přebal na všechny sáčky lízátek, kde najdou veselé velikonoční obrázky, ze kterých si mohou vyrobit vlastní jarní dekoraci!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat