Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, jaké kupujete svému pesanovi granule? Hledám nějaké opravdu kvalitní, chci pro svého to nejlepší, aby byl zdraví... nevadí mi si připlatit
Já jsem pro našeho psa také vybírala granule, které budu kvalitní, a tak jsem šla hlavně po složení. Vybrala jsem tak pro něj granule Raw Paleo, které beru od vetexpert-shop.cz Nakupuji tam nejen granule, ale i doplňky stravy a perfektní zdravé pamlsky mr.bandit, které se dokáží postarat i lepší chrup našeho pejska.
je super krmivo určitě od rawbark :)) kupujem ho už několik let a pejsek nemá žádný problémy a je zdravej
Ano, tohle mohu jedině potvrdit. Ono o této značky je super to, že jejich granule mají jen přírodní složky a hlavně mají opravdu hodně masa. Krásně voní, náš pes je miluje.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.