Poznávejte s dětmi zvířátka a vyhrajte společnou dovolenou!

11.05.2016 | Děti a rodina

Mají vaše děti raději hravě nemotorné pandy z džungle, nebo kouzelně roztomilé tučňáky z krajiny za polárním kruhem? Nechte je, aby své nejoblíbenější zvířátko postavily z kostek LEGO® DUPLO® nebo namalovaly obrázek, a vyhrajte voucher do sítě hotelů Asten Hotels v hodnotě 10 000 Kč!

Rádi byste si odpočinuli od starostí všedního dne, načerpali nové síly a dopřáli vašim dětem nevšední zážitek? V soutěži se stavebnicemi LEGO® DUPLO® máte šanci vyhrát jeden ze tří voucherů v hodnotě 10 000 Kč, se kterým můžete využít ubytovací služby některé z luxusních poboček sítě Asten Hotels. Zapojte se s vašimi předškoláky do soutěže a nechte je, aby namalovali nebo z DUPLO kostek postavili zvířátko, které mají nejraději. Tento výtvor vyfoťte a fotku pak během měsíce května nahrajte do galerie na webových stránkách www.duplosvet.cz. Po skončení soutěže vybere porota ze soutěžních fotografií tři nejoriginálnější výtvory, které budou odměněny vouchery.

Inspiraci mohou děti najít v některé z nových stavebnic řady LEGO DUPLO Cesta kolem světa. Sety z této řady děti zavedou do prosluněné savany za lvy, žirafami a slony, zažijí s nimi vedro bzučící džungle plné krokodýlů nebo se projedou se psím spřežením za polární kruh a seznámí se s tučňáky, ledními medvědy a velrybami. Aby malí objevitelé mohli cestovat z místa na místo, obsahují stavebnice také kostky, ze kterých si postaví letadlo či loď. A zatímco si budou hrát, můžete jim vyprávět o těchto neobvyklých zvířátkách, jejich zvycích a zajímavostech z jejich života. Hru snadno přizpůsobíte věku vašich objevitelů. Mladší děti se mohou učit zvuky, které vydává lev nebo opice, a starším můžete ukazovat na mapě světa, kde žijí lední medvědi nebo sloni.

Pospíchejte na www.duplosvet.cz, kde najdete soutěž včetně pravidel, herní tipy a mnohem víc!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat