Zavzpomínejte na dětství! Pamatujete pískací lízátko?

30.11.2016 | Děti a rodina

Milovali jsme je snad úplně všichni – nejenže úžasně chutnala, ale ještě jsme na ně mohli pískat, ti šikovnější z nás se na nich naučili zahrát nějakou písničku. Ano, mluvíme o pískacích lízátkách!

Dobrou zprávou je, že tahle lízátka vůbec nemusí zůstat jen vzpomínkou na naše mládí – užít si je mohou i naše děti!

Mnozí z vás si pamatují lízátka, která měla tvar píšťalky, ale kromě pískacích zvuků toho moc neuměla. Pak se ale i k nám dostala kultovní lízátka Melody Pops od Chupa Chups. A s nimi jsme si užili spoustu zábavy!

Kromě toho, že se na ně dalo pískat, měla tahle lízátka díky speciálnímu mechanismu v „držátku“ i jednu specialitku. Dalo se na ně opravdu hrát! Tedy za předpokladu, že jste nejprve neukojili své mlsné jazýčky, než jste se pustili do kulturní produkce. Naštěstí i naši rodiče pochopili, že nemá cenu kupovat lízátko jen jedno…

Mimochodem, takové vzpomínky nemusejí zůstat jen ve vaší hlavě – svým dětem můžete dopřát úplně stejnou sladkou zábavu. Chupa Chups Melody Pops jim totiž můžete koupit taky. A to nejen s tradiční jahodovou příchutí, ale nově také s příchutí colovou!

Pravdou sice je, že jejich hudební produkce vám třeba nebude připadat tak úžasná jako ta vaše, ale buďte shovívaví – jde přeci o jejich zábavu! A šťastné děti jsou přeci splněným přáním každého z nás. Pokud jim v tom pomůže i taková maličkost, jako je pískací lízátko Chupa Chups Melody Pops, určitě se s nějakým tím pískáním rádi smíříme.

A ruku na srdce – kolik z nás si koupí jedno lízátko Melody Pops i pro sebe? Už jen pro ty krásné vzpomínky…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat